GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Nieuwe opties voor personalisatie zijn toegevoegd aan FIFA 20 Ultimate Team

Nieuwe opties voor personalisatie zijn toegevoegd aan FIFA 20 Ultimate Team. Creëer een volledige unieke FUT Club met nieuwe Club Personalisatie waarin je kunt genieten van nieuwe op maat gemaakte tenues, logo’s, spandoeken en andere aankleding voor je stadion, vieringen en nog veel meer.

Als je een echte liefhebber bent en alles tot in de puntjes aangepast wil hebben in jouw persoonlijke stijl, zijn er veel nieuwe aanpassingsopties die je de kans geven om je eigen omgeving te creëren die uniek is voor jouw club. Zowel Stadionthema’s als Tifo’s zijn nieuwe toevoegingen in FUT 20. Je Stadionthema zal tijdens de wedstrijd langs de zijlijn en in het publiek verschijnen. Je Tifo zal in de pre-match intro’s verschijnen en na een doelpunt zullen er enkele herhalingen zijn die jouw Tifo op de achtergrond tonen.

Vieringen die je aan je club toewijst, worden in de gameplay toegewezen aan de knop en zijn gemakkelijk toegankelijk nadat je een doelpunt hebt gescoord. Als je een aangepaste viering toewijst, wordt de mogelijkheid om andere vieringen te activeren met de toegewezen knopcombinaties niet verwijderd. Niet alle stadions in FUT  hebben de mogelijkheid om de nieuwe aanpassingsfuncties te tonen; let op pictogrammen op stadionitems om te weten welke soorten aanpassing elk stadion ondersteunt.

 

Op 27 september wordt FIFA 20 wereldwijd gereleased voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Gebruikers van Xbox One en PlayStation 4 die zich abonneren op EA Access en pc-gamers die zich abonneren op Origin Access, krijgen al vanaf 19 september een preview van de game van 10 uur.

Pre-Order FIFA 20 en ontvang extra’s voor je FIFA Ultimate Team.

>
MENU