GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

FIFA 19 Global Series – kwalificatieproces

Er komen een aantal grote veranderingen aan in hoe FIFA-spelers zich kunnen plaatsen voor de FUT  19 Champions Cups en de verschillende kwalificatie events voor de EA SPORTS FIFA 19 Global Series.

De Weekend League blijft dit jaar een dé plek om de beste spelers te identificeren. De druk van rechtstreekse kwalificatie tijdens de kwalificatiemaanden zal verwijderd worden, waardoor je wat meer vrije tijd over hebt om bijvoorbeeld FIFA te spelen. Hoe dan ook, het kwalificatieproces voor de verschillende events, die door het jaar heen plaatsvinden, wordt gestandaardiseerd. Dit betekent dat de beste spelers zich kunnen proberen te kwalificeren voor (als ze een plaats veroveren) verschillende externe georganiseerde events en EA live events, waarbij ze het mogen opnemen tegen tegenstanders van over de hele wereld. In plaats van een kwalificatiesysteem met directe plaatsen voor de finale, komt er een nieuw systeem dat je prestaties gedurende het hele seizoen beloont.

Hoe kunnen spelers zich kwalificeren voor de FIFA 19 Global Series:

  1. Meld je aan op FUTChampions.com vanaf 5 oktober t/m 31 oktober 2018.
  2. Speel in de Weekend League en win tenminste 27 wedstrijden om een FUT Champions Verified-status te behalen.
  3. Spelers met FUT Champions Verified-status kunnen uitgenodigd worden om het in Online kwalificatie competities in head-to-head tegen andere topspelers op te nemen die in aanmerking komen voor een plek bij een live event.
  4. Verdien EA SPORTS FIFA 19 Global Series Pro Points op live events en de Weekend League om in het klassement opgenomen te worden.
  5. Kwalificeer je voor de Playoffs door je te plaatsen in de top 60 van het puntenklassement aan het einde van het seizoen.

Meer informatie over verschillende kwalificatie-events, data en kwalificatie-tijdlijnen worden op 5 oktober bekend gemaakt.

FIFA 19 is nu verkijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch.

FIFA 19 Ultimate Team Player Ratings:

>
MENU