Maak kennis met Evil Geniuses, één van de beroemdste e-sports teams

img
nov
13
0

De Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League Season 3 finales vinden plaats in de MAX5 arena in São Paulo op 18 en 19 november 2017. Evil Geniuses, één van de beroemdste e-sports teams (o.a. Dota, CoD, PUBG, Street Fighter), voegt zich bij de Pro League voor de Season 3 finales. Zij hebben hun plek bemachtigd door voorheen deel te nemen als Continuum en vertegenwoordigen samen met Infamy, Noord-Amerika.

“Wij van Evil Geniuses hebben de groei van de Tom Clancy’s Rainbow Six e-sports community een tijdje nauwlettend in de gaten gehouden.”, zegt Phillip Aram, COO en Manager, Evil Geniuses. “Toen we de kans kregen om aan de slag te gaan met Continuum, die het gezicht waren van Tom Clancy’s Rainbow Six in Noord-Amerika, moesten we wel. Evil Geniuses heeft altijd de intentie om onze traditie wat betreft winnen aan nieuwe fans te introduceren en huidige fans bloot te stellen aan het hoogste niveau e-sports waar zij nog niet bekend mee zijn. Canadian en de rest van de groep bevinden zich deze week op het SteelSeries kantoor in Chicago om zich voor te bereiden op de aankomende LAN. Ik en de rest van Evil Geniuses kunnen niet wachten om de hele groep toe te gaan juichen in Brazilië.”

Voor meer informatie over Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League, bezoek http://www.rainbow6.com/esports

1
Comments

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Rainbow Six Pro League Season 3: Dit zijn de acht beste teams ter wereld Recent comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
trackback

[…] EVIL GENIUSES: dit e-sports merk heeft de leden van Continuum binnengehaald. Als winnaar van de Six Invitational van afgelopen februari bleef dit Canadese team indruk maken op toeschouwers tijdens de play-offs van Pro League. […]

Gerelateerde berichten:

Other matches

Pre-order: FIFA 19, Black Ops 4 of Battlefield V

Advertentie: