GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

ESL Benelux lanceert nieuwe Player Unkown Battlegrounds-competities

ESL Benelux lanceert twee nieuwe Player Unknown’s Battlegrounds (PUBG)-competities in de Benelux. Aanleiding hiervoor is de immens populaire Battle Royale-spelmodus. Vanaf vandaag start de ‘PUBG Duo Community Cup Benelux’ en vanaf morgen gaat de ‘PUBG Squad Proving Grounds Tournament Benelux’ van start. Aanmelden is vanaf nu mogelijk.

De PUBG Duo Community Cup Benelux is een casual competitie waarbij vriendenteams van twee het tegen elkaar opnemen. In deze eerste competitie gelden elke week andere regels, zoals het spelen zonder voertuigen of het spelen met slechts één type wapen. Het Squad Proving Grounds Tournament Benelux is voor de serieuze esporter, waarbij teams van vier elke week strijden voor de befaamde chicken dinner – de prijs voor het winnen van een wedstrijd. Iedereen die zestien jaar of ouder is en in de Benelux woont kan zich aanmelden voor beide PUBG-competities via de website van ESL Benelux.

Jaap Visser, Managing Director van ESL Benelux is erg blij met deze aankondiging:

“Wij willen alle gamers in Benelux graag de kans bieden om PUBG ook in competitievorm te spelen. Of je gewoon voor de fun speelt, of een serieuze esports carrière ambieert, dat maakt met de komst van deze twee nieuwe competities niet uit”.

ESL Benelux voegt met PUBG weer een nieuwe game toe aan haar esportsportfolio. Op dit moment lopen er verschillende competities voor de immens populaire games: League of Legends, Counter Strike: Global Offensive, Rainbow Six: Siege en Overwatch.

>
MENU