GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

esports – De wintereditie van het ESL Benelux Championship

De wintereditie van het ESL Benelux Championship was het tweede kampioenschap wat ESL dit jaar organiseerde. Afgelopen juni organiseerde ESL Benelux al de zomereditie van de ESL Benelux Championship in de Amsterdam ArenA.

Tijdens het ESL Benelux Championship werden de finales gespeeld van Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, HearthStone en Rocket League. De Counter-Strike: Global Offensive finale werd met overtuigende cijfers gewonnen door Defusekids, Sector One wist de League of Legends titel te pakken, de HearthStone-finale werd gewonnen door Sjoesie en bij Rocket League wist Game Fist met de winst naar huis te gaan. De winnaars werden zowel live als online aangemoedigd door tienduizenden fans!

“De zomereditie was al een groot succes, en de samenwerking met RTL’s Bright Day zorgde voor een uniek esports podium in de Benelux. Nooit eerder zijn er grootschalige esports evenementen, gekoppeld aan een continue online competitie, op deze wijze in de Benelux neergezet” zegt Jaap Visser, Managing Director van ESL Benelux.

Dit jaar heeft ESL Benelux in totaal al ruim 440.000 esports fans bereikt met de organisatie van de kampioenschappen.

>
MENU