GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Wie staat er op de cover van FIFA 17?

Cover van FIFA 17 | Vandaag heeft EA SPORTS aangekondigd dat Marco Reus van Borussia Dortmund de cover van FIFA 17 gaat worden! De afgelopen twee weken kon je op de officiële FIFA-coverwebsite stemmen op je favoriete speler.

Het was mogelijk om te kiezen tussen vier FIFA 17-ambassadeurs voor de Cover van FIFA 17. Vandaag heeft EA SPORTS aangekondigd dat Marco Reus van Borussia Dortmund de cover van FIFA 17 gaat worden!, namelijk James Rodríguez van Real Madrid C.F., Anthony Martial van Manchester United, Eden Hazard van Chelsea FC en Marco Reus van Borussia Dortmund. In totaal zijn er meer dan 3,1 miljoen stemmen uitgebracht, waarbij Reus als winnaar uit de strijd kwam.

“Ik ben vereerd om bij de groep voetballers te horen die op de cover van FIFA hebben gestaan,” aldus Reus. “Ik ben ontzettend dankbaar dat de fans mij hebben gekozen, en ik zal er alles aan doen om ze trots te maken met mijn prestaties op het veld.”

Cover van FIFA 17

Reus wordt gezien als één van de gevaarlijkste aanvallers van Europa. Reus werd in 2012 uitgeroepen tot Voetballer van het Jaar in Duitsland, en heeft in totaal 29 wedstrijden gespeeld voor het nationale elftal van Duitsland. Bovendien werd de jonge Duitser onlangs benoemd tot aanvoerder van Borussia Dortmund en zal komend seizoen dus de aanvoerdersband gaan dragen.

“Het is prachtig om te zien hoe de fans achter hun favoriete speler staan. Marco speelt voor een geweldige club, speelt mooi voetbal en is erg populair in FIFA Ultimate Team. Het is dus geen verrassing dat de fans hem hebben gekozen,” aldus Nick Channon, Senior Producer van EA SPORTS FIFA. “Reus is nu lid van een elitegroep internationale supersterren die in de loop der jaren op de cover van FIFA hebben geprijkt.”

 

>
MENU