GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

EA onthult details over FIFA 18 voor Nintendo Switch

Vandaag heeft Electronic Arts de eerste informatie over de features van FIFA 18 op de Nintendo Switch bekend gemaakt. 

De FIFA 18-editie voor de Nintendo Switch is speciaal ontwikkeld voor de console van Nintendo. De game bevat  gelukkig de welbekende speltypen, zoals FIFA Ultimate Team, Carrière, Aftrap en Lokale seizoenen. Ultimate Team-fans kunnen deelnemen aan geliefde onderdelen zoals Selectie-uitdagingen, Online- en Offline-seizoenen, Toernooien en Draft. Daarnaast zijn er genoeg offline modi zoals Aftrap, Carrière, Online Seizoenen, Toernooien, de International Women’s Cup en Skill Games. Ook zijn er live-campagnes die gekoppeld zijn aan het voetbalseizoen, maar ook van de Transfermarkt en meer Ultimate Team-functies die binnenkort worden onthuld.

FIFA 18 op Nintendo Switch is de beste FIFA die je overal mee naartoe kunt nemen en altijd en met iedereen kunt spelen,” zei producer Andrei Lăzărescu. “We leveren de meeslepende en authentieke ervaring die fans verwachten van FIFA, terwijl we nieuwe manieren introduceren om zowel thuis als onderweg op de Nintendo Switch te spelen.”

De game maakt gebruik van de draagbaarheid van de Nintendo Switch. De spelers kunnen de game in de houder, in handheldstijl of tafelstijl spelen en lokale multiplayerverbinding gebruiken voor Lokale seizoenen. Er zijn verschillende bedieningsmogelijkheden, beide Joy-Cons, één Joy-Con of de Pro-controller.

FIFA 18 op de Nintendo Switch draait op een 1080p-resolutie in de houder en een 720p-resolutie in handheldstijl. 

 

>
MENU