GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Top Esports-spelers aanwezig tijdens E3 om hun skills te tonen

Volgende week zal  Quake Champions tijdens E3 gedurende 2 dagen aanwezig zijn in de E3 ESPORTS ZONE, ondersteund door ESL, waarbij professionele fraggers van over de hele wereld live vanop de beursvloer hun skills zullen showen. Het event zal niet alleen livestreams van gameplay aanbieden, maar ook interviews, discussies met id Software, wedstrijden om goodies te winnen alsook krijgen passanten de kans het op te nemen tegen de beste spelers op planeet Aarde.

De matches en interviews worden uitgezonden via www.twitch.com/QuakeChampions en www.Facebook.com/Quake. Het event showcaset Quake Champions’ competitieve gameplay in zowel Duel mode als het nieuwe 4v4 team-based Sacrifice. De pro-gamers nemen het niet alleen tegen elkaar op, maar ook tegen E3-bezoekers in Duel en zelfs tegen ontwikkelaar id Software.

Leden van Team Liquid, inclusief 2016 QuakeCon Duel Champion, Rapha, zijn er woensdag 14 vanaf 10u30, naast Tim Willits en John “ZeRo4” Hill van id Software. Rapha zal worden bijgestaan door Team Liquid-teamgenoten ID_, DaHang en Azk. Op donderdag 15 juni is het aan topspelers uit Europa, waaronder Noctis, Fazz, Stermy en toxjq die om 10u30 de livestream overnemen.

Quake Champions is nu in beta op pc. Spelers kunnen deelnemen via www.Quake.com.

>
MENU