GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Drake is de nieuwe mede-eigenaar van Esports organisatie 100 Thieves

De eigenaar en oprichter van Nadeshot, Matthew Haag, heeft bekend gemaakt dat Drake, één van de grootste rap artiesten op dit moment, en Scooter Braun, een Amerikaanse ondernemer, mede-eigenaren zijn geworden van de Esports organisatie 100 Thieves.

100 Thieves kreeg in 2017 al een gigantische investering ter waarde van 27 miljoen dollar van Dan Gilbert, die eigenaar is van het Amerikaanse basketbal team, Cleveland Cavaliers. Er gingen al een langere tijd geruchten dat Drake zich zou verdiepen in de Esports nadat hij een aantal keren samenspeelde met de bekendste Fortnite speler, Ninja. Er ontstonden nog meer geruchten toen Drake, Nadeshot en 100 Thieves begon te volgen op Instagram.

De reden die Scooter Braun gaf voor de investering  in de Esports organisatie van Nadeshot, was heel duidelijk:

 “He has a clear vision for where esports is going and how to build an amazing brand within it, and that’s why I wanted to bet on him and 100 Thieves.”

Natuurlijk heeft 100 Thieves hun eigen kledinglijn. Nu Drake zich als mede-eigenaar heeft gemeld, wordt er in de wandelgangen al gefluisterd over een nieuwe kledinglijn van de Esports organisatie in samenwerking met Drake genaamd “OVO”.

Op dit moment heeft 100 Thieves diverse teams binnen de Esports-scene waaronder League of Legends, Call of Duty, Fortnite en Clash Royale.

>
MENU