GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Dit zijn de nieuwe features in Profclubs FIFA 17

Profclubs in FIFA 17 gaat eindelijk een keertje op de schop en dit jaar is er een volledig nieuw spelerontwikkelingssysteem! Bovendien zijn er dit jaar aanpasbare tenues en clubwapens toegevoegd, waardoor je profclub een persoonlijk tintje kunt geven. Nu maar hopen dat ze ook die trage gameplay hebben aangepakt! 

Ontwikkeling speler:

De ontwikkeling van spelers is dus totaal anders dan in FIFA 16. Het nieuwe systeem is dit keer gebaseerd op je totaal aan wedstrijdbeoordelingen, om zo de focus op samenwerking te leggen en niet op egoïstische, eigenzinnige medespelers die denken dat ze de nieuwe Ronaldo zijn. Samenwerken is dus heel belangrijk! Natuurlijk is mijn eigen Profspeler een uitzondering op de regel, want Di Bertoooooooooooooo! 

WEDSTRIJDBEOORDELING

Wanneer de scheidsrechter op zijn virtuele fluitje blaast en de wedstrijd is voorbij, krijg je een wedstrijdbeoordeling van 0 tot 10. Afhankelijk van de positie waarop je speelt, verschilt het tempo waarin bepaalde statistieken van je speler stijgen. Een spits zal zich natuurlijk sneller ontwikkelen in schieten dan in verdedigen en vice versa. Aan het eind van iedere wedstrijd kun je van alle individuele eigenschappen zien hoe ze zich op basis van je wedstrijdbeoordelingen ontwikkelen.

KENMERKEN

Net als in de voorgaande FIFA Profclubs kun je ook dit jaar uit een aantal verschillende kenmerken kiezen, om zo meer diepgang toe te voegen aan de manier waarop je speler zich ontwikkelt. De vaardigheidspunten die je in-game verdient, kun je uitgeven om bepaalde kenmerken toe te voegen zodat je bijvoorbeeld sterker bent in duels, of dat je beter kunt verdedigen, dribbelen, het geven van passes, schieten, snelheid etc. etc. Ieder kenmerk kost een verschillend aantal vaardigheidspunten die je wint door competitie- of bekerwedstrijden te spelen.

AANPASSEN

In FIFA 17 Profclubs is het nu ook mogelijk om de tenues en clubwapens aan te passen naar eigen smaak, zodat je een persoonlijk tintje kunt toevoegen aan je eigen Profclub.

Je hebt de mogelijkheid om uit 24 verschillende tenuesjablonen te kiezen en ze aan te passen aan jouw smaak. Je kunt de primaire, secundaire kleuren veranderen, om zo met een hoop swag het digitale veld te betreden.

Nadat je een outfit hebt gemaakt is het ook de bedoeling dat je een killer-logo creëert en dat toevoegt aan je tenue,  zodat je echt de clubliefde van de club voelt. Selecteer de vorm en het ontwerp van je clubwapen, en voila! Je hebt nu een eigen clubwapen dat je kunt kussen wanneer je weer een prachtig doelpunt hebt gescoord, Di Bertooooooooooooooo!

FIFA 17 is vanaf 29 september te koop in Nederland voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360 en PC.

Voeg me toe op PSN wanneer je klaar bent voor een ouderwetse Jantje in FIFA 16 XD –> Di_Berto <–

>
MENU