GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

De allereerste Gran Turismo Championship 2019 Nations Cup winnaar is bekend

De allereerste Gran Turismo Championship 2019 Nations Cup winnaar is bekend! Dit weekend reed de Chileense Nicolás Rubilar naar de pole position in het eerste Nations Cup-toernooi van de FIA Certified GT Championships 2019 Series, waardoor hij een felbegeerde plaats verovert in de wereldfinale later dit jaar. Nicolás Rubilar is hiermee de eerste Nations Cup winnaar die een plaats heeft bereikt in de wereldfinale.

In totaal namen 24 deelnemers uit 13 verschillende landen deel aan de eerste van de zes internationale 2019 Series Nation Cup Championships tijdens de Paris World Tour. Het publiek genoot van het verbluffende rijgedrag en de stuurprecisie van Rubilar en zag hoe hij de eerste Nations Cup-coureur werd die de finishlijn bereikte.

De FIA Certified GT Championships 2019-serie is ontworpen om de beste Gran Turismo racetalenten van over heel de wereld een podium te geven en wordt steeds populairder onder spelers, toeschouwers, fabrikanten én media. De World Tour-evenementen maken het mogelijk om te racen in de wereldklasse en zijn een ongelooflijke kans voor iedereen die er ooit van gedroomd heeft om zijn rijvaardigheden achter het stuur aan de buitenwereld te demonstreren.

 

>
MENU