GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Dani Hagebeuk door naar finaledag van de FIFA 18 GLOBAL SERIES

Dani Hagebeuk heeft zich geplaatst voor de laatste ronde in de EA SPORTS FIFA 18 GLOBAL SERIES Playoffs op Xbox One in Amsterdam. Hij versloeg in twee wedstrijden de Duitser Mario “elast1c00” Pflumm, door thuis te winnen met 2-0 en de uitwedstrijd met 1-4.

Vandaag is het ‘Decision Day’ waarbij zestien van ’s werelds beste FIFA 18-spelers het tegen elkaar opnemen op de Xbox One om de beste speler in Amsterdam te worden. Door zich te kwalificeren voor de finaledag is Dani ook geplaatst voor de FIFA eWorld Cup Grand Final in London. In de Grand Final zullen de 32 beste FIFA 18-spelers, 16 per console, strijden om de wereldtitel in The World’s Game.

Fans hebben de mogelijkheid om de finale vandaag gratis bij te wonen door zich te registreren via deze link. Na de registratie ontvangen bezoekers hun gepersonaliseerde tickets via e-mail. Daarnaast kunnen fans alles live volgen op de EA SPORTS Twitch-, Facebook-, Twitter– en YouTube-kanalen. De live-uitzending en de finaledag trappen vandaag af om 12:00 uur.

De EA SPORTS FIFA 18 GLOBAL SERIES Playoffs in Amsterdam lopen nog door tot en met zondag. Vanaf vrijdag 1 juni zal het PlayStation 4-toernooi beginnen met daarin de Nederlanders Ali Riza Aygün (PSV), Lev Vinken (Ajax), YimmieHD (Feyenoord) en de Belg Stefano Pinna.

>
MENU