GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty krijgt een nieuwe radiozender

In aanloop naar de release van Cyberpunk 2077: Phantom Liberty op 26 september, introduceert CD PROJEKT RED iets speciaals. Het betreft een nieuwe radiozender, 89.7 Growl FM. Deze is ontstaan uit een unieke samenwerking met de Cyberpunk 2077 community. De zender maakt zijn debuut in de gratis Update 2.0.

Een blik achter de schermen

De creatie van de zender is vastgelegd in een boeiende documentaire. Deze film, met een duur van 45 minuten, biedt een exclusieve blik achter de schermen. Hierin komen verschillende betrokkenen aan het woord, waaronder de componisten P.T. Adamczyk en Marcin Przybyłowicz.

DJ Ash presenteert

De presentatie van 89.7 Growl FM ligt in handen van DJ Ash, een karakter met de stem van Sasha Grey. De zender brengt veertien unieke tracks. Deze zijn gekozen uit bijna 8000 inzendingen, afkomstig van de Cyberpunk 2077 community. Alle gekozen liedjes zijn nu al te beluisteren via diverse populaire muziekstreamingplatforms.

Verwacht veel in Update 2.0

Update 2.0 staat gepland voor 21 september. Deze update introduceert nieuwe gameplay-interacties, allemaal rondom Growl FM en zijn nummers. Bezoek voor meer details de officiële website en sociale mediakanalen van het spel. Hier vind je alle info over “Cyberpunk 2077: Phantom Liberty” en Update 2.0.

Ontdek de wereld van Cyberpunk 2077 opnieuw met de unieke geluiden van de community-gecreëerde 89.7 Growl FM. Het wordt een ervaring als geen ander, met tracks die speciaal door de community voor de community zijn gemaakt.

>
MENU