GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Cristiano Ronaldo wereldwijde coverster voor FIFA 18

Vandaag heeft EA SPORTS de reveal trailer uitgebracht van FIFA 18. Ook is aangekondigd dat Cristiano Ronaldo de wereldwijde coverster zal zijn voor EA SPORTS FIFA 18, dat wereldwijd op 29 september 2017 uitkomt op PlayStation 4, Xbox One, PC, PlayStation 3 en Xbox 360. 

Bekijk Ronaldo in de onthullingstrailer voor FIFA 18

Om FIFA 18 zo innovatief mogelijk te maken zijn Cristiano Ronaldo’s gegevens onlangs opgenomen tijdens een trainingssessie in een mobiele EA Capture-studio in Madrid. Ronaldo’s versnelling,  manier van lopen, vaardigheden en traptechniek werden allemaal opgeslagen om ervoor te zorgen dat zijn uiterlijk en gedrag in FIFA 18 zo realistisch mogelijk zal zijn. Zijn gegevens zijn ook gebruikt voor belangrijke gameplay-elementen, zoals de beweeglijkheid, het reactievermogen en de explosiviteit van de speler. Fans kunnen ontdekken hoe Ronaldo FIFA 18 heeft beïnvloed door op zaterdag 10 juni om 17.00 CEST naar EA Play te kijken. 

“De beste speler ter wereld is de drijvende kracht geweest achter het feit dat we op het veld de grootste stap voorwaarts hebben kunnen maken in de geschiedenis van de game,” zei Aaron McHardy, Senior Producer voor EA SPORTS FIFA.“We zijn heel erg blij dat we met Cristiano hebben kunnen samenwerken. Door met hem te werken hebben we veel geleerd over zijn unieke speelstijl en wat hem nu zo bijzonder maakt. Zijn passie, energie en wereldwijde fanbase maken hem de perfecte ambassadeur voor FIFA 18.”

Wie de Ronaldo Edition van FIFA 18 pre-ordert op PlayStation 4, Xbox One of PC ontvangt tot €60,- extra content, inclusief 20 Jumbo Premium Goud-pakketten (1 per week, 20 weken lang) acht Special Edition FIFA-Ultimate TeamTM-kits ontworpen door artiesten van de FIFA 18-soundtrack en een Cristiano Ronaldo-leenspeler voor vijf FUT-wedstrijden. 

FIFA 18 komt wereldwijd op 29 september uit voor de volgende platformen: PlayStation 4, Xbox One, PC, Nintendo Switch, Playstation 3 en Xbox 360.

EA Access-leden krijgen 10 procent korting** als ze een digitale versie van FIFA 18 kopen via Xbox Live en Origin.

>
MENU