GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Crash Team Racing Nitro-Fueled exclusieve retro content voor PS4

Net toen je dacht dat de verrassingen voorbij waren, schakelt Crash Bandicoot naar een hogere versnelling om fans nog meer content te bieden in Crash Team Racing Nitro-Fueled! Sony heeft vandaag aangekondigd dat er exclusieve retro content voor Crash Team Racing Nitro-Fueled zal verschijnen in de versie voor de PlayStation 4.

In de exclusieve retro content kunnen spelers de jaren 90 opnieuw beleven met retro skins van Crash, Coco en Cortex, hun retro karts en een speciale retro track die binnenkort onthuld wordt. PlayStation-spelers die de game pre-orderen, ontvangen ook een exclusief pakket PlayStation-stickers om hun in-game karts mee te beplakken. De exclusieve PlayStation-items, inclusief het stickerpakket, zijn vanaf de lancering verkrijgbaar.

Crash Team Racing Nitro-Fueled bevat content uit de originele Crash Nitro Kart. De bonus CNK content omvat alle dertien tracks uit het origineel, aangepast voor een optimale game ervaring. Daarnaast worden geremasterde karts, battle arenas en battle modes uit de originele CNK aan Crash Team Racing Nitro-Fueled toegevoegd zodat spelers er in al zijn HD glorie van kunnen genieten.

“Sinds het begin hebben we gezegd dat we fans heel wat meer gingen geven in Crash Team Racing Nitro-Fueled,” zegt Thomas Wilson, co-studiohoofd bij Beenox. “Als fans weten we hoe belangrijk Crash Nitro Kart is voor de community van de Crash franchise, dus vinden we het geweldig om de tracks, karts en battle modi te remasteren voor een onvergetelijke Crash Team Racing Nitro Fueled ervaring.”

Crash Team Racing Nitro-Fueled verschijnt 21 juni 2019 op PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.

>
MENU