GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Crash is terug en sneller dan ooit in Crash Team Racing Nitro-Fueled

Crash Bandicoot is terug en is sneller dan ooit in Crash Team Racing Nitro-Fueled, een HD-geremasterde versie van Crash Team Racing. Bovendien kunnen we voor het eerst ook online tegen elkaar racen! We moeten nog wel even geduld hebben, want Crash Team Racing Nitro-Fueled verschijnt 21 juni 2019 op PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.

Crash Team Racing Nitro-Fueled is ontwikkeld door Beenox en wordt uitgegeven door Activision. De game is een volledige remaster van de originele Crash racing game en brengt alle bekende personages, karts, tracks en arena’s naar je tv in HD.

De bekende personages uit de originele serie. Crash, Coco en Dr. Neo Cortex nemen het op tegen het personage Nitros Oxide, om onze planeet van de vernietiging te redden. Crash Team Racing Nitro-Fueled brengt alle bekende game modi terug, inclusief Adventure, Arcade Single Race, Arcade Cup Race, Time Trials en Battle Mode. Je kunt Crash Team Racing Nitro-Fueled zowel online als offline spelen in single- en multiplayer modus.


“De liefde die fans voelen voor Crash Team Racing maakt duidelijk dat het meer is dan gewoon een leuke kart racing game en we vinden het geweldig dat we fans eindelijk kunnen laten zien waar we aan hebben gewerkt voor het twintigste jubileum,” zegt Thomas Wilson, co-studiohoofd bij Beenox. “We hebben Crash Team Racing helemaal opnieuw gemaakt, met alle personages en tracks die spelers zich herinneren, maar dan met nieuwe animaties en details die op het originele platform gewoon niet mogelijk waren. We kunnen niet wachten om te zien hoe fans in de online-multiplayer het tegen elkaar gaan opnemen.”

Crash Team Racing Nitro Fueled

Gamers kunnen al een pre-order plaatsen van Crash Team Racing Nitro-Fueled Nitros. In deze digitale deluxe editie is het personage Nitros Oxide direct speelbaar en naast de volledige Crash Team Racing Nitro-Fueled game krijgen spelers met deze versie ook o.a. Oxide’s Hovercraft kart en space skins voor Crash, Coco en Cortex. Spelers die niet in het bezit zijn van Crash Team Racing Nitro-Fueled Nitros Oxide Edition kunnen het personage Nitros Oxide en Oxide’s Hovercraft kart vrijspelen door de uitdagingen aan te gaan in de Adventure Mode.

Crash Team Racing Nitro-Fueled en de Crash Team Racing Nitro-Fueled Nitros Oxide Edition zijn vanaf vandaag beschikbaar als pre-order.

>
MENU