GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Check hier de Star Wars Jedi: Fallen Order Onthullingstrailer

Star Wars Jedi: Fallen Order heeft gameplay als topprioriteit om Star Wars-lightsabergevechten te bieden die net zo intens zijn als in de films. Spelers gebruiken hun Jedi-training om verschillende combinaties in contactgevechten te maken met een innovatief lightsaber-vechtsysteem en Force-vaardigheden. In dit nieuwe galactische avontuur gebruiken spelers tevens navigatie- en andere platformvaardigheden om tegenstanders strategisch te overwinnen en puzzels op hun pad op te lossen.

Star Wars-fans zullen ongetwijfeld watertanden met iconische locaties, wapens, uitrustingen en vijanden, en maken ook kennis met een selectie nieuwe personages, locaties, monsters, droids en tegenstanders in Star Wars. Hoe dan ook, check hier de Star Wars Jedi: Fallen Order Onthullingstrailer.

Wil je weten wanneer Star Wars Jedi: Fallen Order wordt uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 en PC via Origin? Of wil je gewoon meer info over de game lezen? Klik dan hier. 

Check hier een intergalactische lading aan screenshots van Star Wars Jedi: Fallen Order

“Toen Respawn ons benaderde met het idee voor deze game, waren we meteen enthousiast. Een singleplayer, verhaalgedreven titel in het Star Wars-universum was precies wat we zochten, en we weten dat de fans het ook graag wilden”, aldus Steve Blank, Director, Franchise Content & Strategy, Lucasfilm. “Door ons te concentreren op Cal, die in de schoenen stapt van een Jedi na Order 66, kunnen we talloze spelmogelijkheden en rijke vertakkingen voor dit nieuwe personage en zijn achtergrondverhaal ontwikkelen.”

>
MENU