GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Check de nieuwe trailer van The Legend of Zelda: Tears Of The Kingdom

Nintendo heeft aangekondigd dat de er nog één trailer van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom ) zal verschijnen voordat het spel in de winkels ligt. De trailer zal om woensdagmiddag om 16:00 uur Nederlandse tijd live gaan en beschikbaar zijn via een video die je hieronder kunt bekijken.

Sinds de eerste aankondiging in 2019 en de eerste officiële trailer in 2021, speculeren fans over de nieuwe gameplay- of verhaalelementen die ze kunnen verwachten. Hoewel Tears of the Kingdom zich zal afspelen in hetzelfde Hyrule als Breath of the Wild, is er sindsdien veel veranderd.

Er zijn twee officiële trailers en verschillende Nintendo Direct-showcases geweest die Tears of the Kingdom en Hyrule hebben laten zien, en nieuwe game-elementen zoals het combineren van items om nieuwe wapens te maken. Ook is het mogelijk een items terug in de tijd te sturen. Het blijkt dat Nintendo nog één laatste trailer heeft in petto die zal worden uitgebracht in een livestream voordat Tears of the Kingdom uitkomt!

De laatste trailer voor Tears of the Kingdom zal uitkomen op woensdag 13 april om 16:00. Hoewel de trailer ongeveer drie minuten zal duren, zijn er verder geen details bekend over wat er precies in de trailer te zien zal zijn.

De trailer zal worden uitgezonden op het officiële YouTube-kanaal van Nintendo. De stream telt al af naar de trailer-onthulling en je kunt hem hieronder bekijken.

 

Ben je fan van Zelda? Dan moet je de nieuwe game, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, zeker niet missen! Het spel verschijnt op 12 mei op Nintendo Switch en belooft weer een avontuur vol actie en puzzels te worden. Bekijk morgenmiddag de nieuwe trailer om alvast een voorproefje te krijgen van wat je kunt verwachten!

 

 

 

 • Simon Spel jr schreef:

  Ben helemaal hyped voor deze game. 14 dagen geleden (botw) weer uitgespeeld met zoontje van 11 (ik ben 38) ben zo benieuwd wat het verhaal nou precies is.

  • Robbie schreef:

   Ik kan ook niet wachten om deze game te spelen. Heeft te lang geduurd ;)

 • >
  MENU