GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

De grootste knaller en verrassing van deze E3 is afkomstig van Nintendo

Eigenlijk zijn alle titels en aankondigingen die zijn gemaakt dit jaar op E3 in een hokje te plaatsen als ‘verwacht’. Alle titels, op alle platformen, van alle ontwikkelaars, behalve deze.

Een vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Een titel waarvan ik heilig durf te stellen dat niemand dit aan zag komen. Uiteraard is het succes van Breath of the Wild geen geheim. Deze titel scoorde legendarische beoordelingen wereldwijd. En wordt gezien als één van de betere Zelda games ooit. Uiteraard had het minpunten en volgde het niet de oude vertrouwde formule die we gewend zijn van Zelda. Maar dat Nintendo iets met deze kennis en macht ging doen was geen geheim, een directe sequel echter zag ik niet aankomen.

Uiteraard ontbreekt er nog veel informatie, maar in de trailer zien we Zelda en Link aankomen bij de overblijfselen van Ganon. Op mysterieuze wijze wordt hij wakker en tilt Hyrule Castle hoog de lucht in. Het lijkt een key verhaal element en ik krijg hoop dat ze hier wat meer naar de oude formule leunen. Neemt Nintendo hier het beste van de twee werelden? De grote open structuur en vrijheid die Breath of the wild had te bieden in combinatie met traditionele dungeons? Ik kan het alleen maar hopen en afwachten. Helaas zal het wachten lang moeten duren, hoe lang echter is de vraag.

>
MENU