GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty

Call of Duty: WWII War Machine – Handige tips voor de nieuwe maps

Sinds gisteren is War Machine beschikbaar voor PlayStation 4, de tweede DLC voor Call of Duty: WWII. Naast de gebruikelijke vier nieuwe maps werd er ook een grote game update uitgebracht, die onder andere het Divisiesysteem volledig heeft aangepast, om zo een meer gebalanceerde multiplayer-ervaring te bieden. Lees hier alle veranderingen die zijn toegepast met de nieuwe update en klik hier voor de 1.13 patch notes.

Hoe dan ook, de nieuwe DLC brengt ons in totaal vier nieuwe maps, drie voor de multiplayer en een map voor War Mode. Om zo snel mogelijk de maps te leren kennen heeft Sledgehammer Games drie handige video’s uitgebracht met een aantal verdomd handige tips. Zo leer je in een paar minuten hoe de maps in elkaar zitten en wat de beste spots zijn om te campen!

Dunkirk

De map speelt zich af op de strandpromenade van de Franse kuststad Duinkerke. Deze map biedt een laag, open en gevaarlijk strand geflankeerd door de gebouwen langs het strand. Snipen kan hier effectief zijn, hoewel agressief rennen en schieten ook nuttig kan zijn, dus blijf scherp!

V2

Deze map is een een raketontwikkelings- en testlocatie in Duitsland, met een lanceertoren in het midden van de map. Korte tot middellange afstandsacties zijn hier dominant, met snelle en felle gameplay.

Egypt

Voor het eerst in Call of Duty: WWII brengen we een bezoekje aan de slagvelden van Noord-Afrika en de piramides van Egypte. Lekker knallen in en rond de oude ruïnes van Gizeh met monumenten die je zeker zult herkennen. Er is voor ieder wat wils, want alle speelstijlen komen hier tot hun recht.

Call of Duty: WWII The War Machine DLC Pack 2 is beschikbaar op 10 april op PlayStation 4 en komt een maand later naar Xbox One en pc.

>
MENU