GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Call of Duty: WWII – Welke Division past het beste bij jouw speelstijl?

Spelers kunnen hun carrières in de multiplayer op een nieuwe manier ontwikkelen door zich te voegen bij vijf iconische divisies, inclusief de luchtlandingstroepen van de Airborne Division, de scherpschutters van de Mountain Division, de veelzijdige Infantry Division, de zwaarbewapende Armored Division, en de Expeditionary Division, gewapend met brandbommen en jachtgeweren.

Bekijk de onderstaande video van Call of Duty Insider om alles te weten te komen over de nieuwe Divisions in Call of Duty: WWII

“Voor onze fans is Call of Duty: WWII de juiste game op het juiste moment. De terugkeer van het franchise naar de aardse, boots-on-the-ground, militaire oorsprong was een kans én verantwoordelijkheid die we met beide handen aan hebben genomen. We waren vastbesloten om een onvergetelijke ervaring uit de Tweede Wereldoorlog te leveren en ik denk dat we dat ook gedaan hebben”, zegt Eric Hishberg, CEO van Activision. “Onze teams bij Sledgehammer en Raven hebben niet alleen de omvang en authentieke sfeer van de meest geweldadige oorlog ooit weten weer te geven, ze hebben ook enorme innovaties doorgebracht – van een geheel nieuwe speelmodus met War Mode, tot een nieuwe social space met Headquarters en een schrik-je-dood-enge Nazi Zombies mode. Of je een ervaren speler of geheel nieuw bent bij het franchise, dit is het spel dat al onze fans bij elkaar brengt.” 

Call of Duty: WWII is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

| Lees ook: CWL 2018: grootste prijzenpot in de geschiedenis van Call of Duty eSports |

>
MENU