GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty

Call of Duty: WWII DLC The Resistance – Heerlijke nieuwe maps

The Resistance DLC-pakket neemt je mee naar iconische WO2-locaties, van Parijs tot Praag, en draait om historische opstanden op drie nieuwe multiplayer-maps en een nieuwe, spectaculaire War Mode-map. Call of Duty: WWII – The Resistance DLC 1 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4 en een maandje later voor Xbox One en PC.

Valkyrie

Deze map ligt in het Mazurische bos in Oost-Pruisen en werd geïnspireerd door de Wolfsschanze (Hitler’s oostelijke hoofdkwartier tijdens Operation Barbossa) de nazi-invasie van de Sovjet-Unie. Dit is een map met verschillen hoogtes, gebouwen en diverse wegen die je kunt bewandelen. Het leuke van deze map is dat je met alle guns en verschillende speelstijlen wel je weg kan vinden. Valkyrie zit ook vol met details zoals foto’s, schilderijen uit de Tweede Wereldoorlog. Een mooie toevoeging aan Call of Duty: WWII

Anthropoid

Deze map bevindt zich in Praag, Tsjechoslowakije en is gebaseerd op Operatie Anthropoid, de beroemde moordaanslag op een hoge Duitse officier tijdens de Tweede Wereldoorlog. Deze kaart wordt in tweeën gedeeld door een rivier, met aan weerszijde hooggelegen paden die sluipschutters kunnen gebruiken voor afstandsaanvallen. De map is vrij groot en is een walhalla voor Assault Rifles of andere longe range wapens.

Occupation

In deze remake van de klassieke Call of Duty Modern Warfare 3 map, vechten spelers in de straten en winkels van het door Duitsland bezette Parijs.Voor mij was dit echt pure nostalgie. De meeste van jullie zullen ongetwijfeld weer genieten van die ongekende battles bij die ene grote trap.Mooie herinneren en voor mij is dit echt een toffe map, nog steeds leuk om te spelen en ziet er onwijs mooi uit!

Operation Intercept

Buiten St. Lo, Frankrijk, wacht je de volgende War Mode-ervaring met de welbekende drie fases. Als aanvallende partij probeer je in Fase 1 met je eigen team mede soldaten die gegijzeld zijn, te bevrijden uit diverse gebouwen. In Fase 2 moet je proberen alle communicatie apparatuur te slopen. Verwacht veel close-range battles in diverse gebouwen met een hoop granaten! Wees slim en speel sowieso met de Hunker Basic Training of met de Armored Division om wat meer schade te kunnen incasseren van granaten.

Zombies – The Darkest Shore

Last but zeker niet least, is er een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de Zombie Mode in Cal of Duty: WWII.  The Darkest Shore speelt zich slechts enkele dagen na de gruwelijke ramp van Mittelburg af en heeft de bemanning informatie ontvangen die suggereert dat Doktor Straub zich op een eiland net ten noorden van Duitsland bevindt. Op het eiland, bedekt in dikke mist en omringd door de Nazi luchtmacht en marine, krioelt het van de ondoden. Marie, Drostan, Olivia en Jefferson zullen deze en vele andere beproevingen het hoofd moeten bieden om de mysteries van het eiland te ontsluieren.

Net zoals in de eerste map is er nu ook weer een speciaal wapen te bouwen en dat ding ziet er lekker dope uit. De naam van deze gun is “RIPSAW” en het is precies wat er staat en gun met een zieke blade erop die dus naast het schieten, ook nog eens close range de zombies in stukjes hakt.

Check deze trailer om wat meer inzicht en achtergrond informatie te krijgen over de nieuwe multiplayer maps, war mode map en beetje het het idee en verhaal achter de nieuwe zombies map.

Call of Duty: WWII – The Resistance DLC 1 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4 en een maandje later voor Xbox One en PC.

Ben je nieuwsgierig naar ons oordeel? Check dan hier de review van Call of Duty: WWII.

 

>
MENU