GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Call of Duty World League: Dallas – 130 teams strijden om een prijzenpot van $200.000

De Call of Duty World League gaat dit weekend van start in Dallas, waar de topteams het tegen elkaar opnemen voor een prijzenpot van $200.000. De teams zijn afkomstig uit Noord-Amerika, Europa en, voor het eerst dit jaar, ook Azië. Vanaf vandaag nemen zij het tegen elkaar op tijdens het CWL Dallas Open.

Vandaag staat in teken van het begin van de competitie, met meer dan 130 teams vanuit de hele wereld. De vier winnende teams vanuit eerdere competities voegen zich vanaf morgen toe in de strijd. De beste teams strijden komende zondag voor de prijzenpot van $200.000 en de titel van CWL Dallas Open kampioen.

De Dallas competitie is de laatste kans voor de teams waar ze CWL Pro Points kunnen verdienen en zich kunnen kwalificeren voor Stage 1 van de CWL Global Pro League. De Stage 1 competitie gaat 20 april van start in de MLG Arena in Columbus, Ohio. In totaal strijden er 16 teams van over de hele wereld tegen elkaar voor hun deel van de CWL Global Pro League prijzenpot van $1.4 miljoen. Teams die niet kwalificeren voor Stage 1 hebben nog steeds de mogelijkheid om CWL Pro Points te verdienen via CWL ladders en wedstrijden en LAN events, om zo mee te kunnen doen aan Stage 2 later dit jaar.

OpTic Gaming, de Winnaar van CWL Paris Open, en eUnited, winnaars van CWL Atlanta Open, zijn al verzekerd van een plek. Ook de topteams FaZe Clan, Rise Nation en de CWL kampioen van 2016, Team EnVyUs, hebben zich weten te onderscheiden met CWL Pro Points. Teams om dit weekend in de gaten te houden zijn Enigma6, Cloud9 en PNDA Gaming uit Noord-Amerika en Elevate, Fnatic en Epsilon vanuit Europa. Voor de Aziatische regio zijn er nog mogelijkheden voor MindFreak en Tainted Minds, waarvan er een waarschijnlijk eindigt als eenzame vertegenwoordiger tijdens de CWL Global Pro League.

>
MENU