Call of Duty: Modern Warfare heeft geen Zombies-mode

img
jun
03

Activsion en Infinity Ward gaan voor een realistische aanpak met Call of Duty: Modern Warfare. Vorige week werd de game officieel aangekondigd door middel van een trailer. Hoe dan ook, door de hype over ein-de-lijk een nieuwe Modern Warfare, cross-play mogelijkheden en dat de game op een nieuwe game-engine gaat draaien, zijn we bijna vergeten te melden dat er geen zombie-modus aanwezig zal zijn in de nieuwe Call of Duty.

Wij kunnen ons haast niet herinneren dat er géén zombie-modus zat in een Call of Duty-game . Het is niet mijn favoriete modus, maar er zullen veel mensen hier flink van balen, wat uiteraard te begrijpen is. Gelukkig heeft Call of Duty: Modern Warfare wel een campaign, een ouderwetse multiplayer en co-op, en heel stiekem verwachten wij dat er binnenkort een Battle-Royale-modus wordt aangekondigd. Anyways, dit had een ontwikkelaar van Infinity Ward te melden over het feit dat we dit jaar geen zombies kunnen afknallen:

“We’re trying to create an authentic, realistic feeling world. We don’t have the flexibility to do something like put zombies in the game. That would compromise the feeling of playing in a world that feels realistic and authentic and relative to today’s conflicts and things we face.”

De wereldwijde release van Call of Duty: Modern Warfare staat gepland voor 25 oktober, op PlayStation 4, Xbox One en pc. De titel bevat een volledig geoptimaliseerde pc-versie, ontwikkeld in samenwerking met Beenox en is exclusief beschikbaar via Blizzard Battle.net.

Heb je nog wat nodig?

Comments

avatar

Heb je nog wat nodig?