GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty

Call of Duty Blackout lanceert beta-event bij Armada Music

Wanneer je een pre-order heb geplaatst voor Black Ops 4, mag je vanaf 10 september de Call of Duty: Black Ops 4 Battle Royale Private Bèta eindelijk zelf proberen! Op 11 september organiseert Activision in samenwerking met met Armada Music en Cloud 9, het Blackout Private Event. 

Tijdens deze avond staat de nieuwe modus, ‘Blackout’, in de schijnwerpers. Deze Battle Royale-modus is nieuw in Call Of Duty: Black Ops 4 en pas wereldwijd beschikbaar vanaf de volledige release op 12 oktober, maar wordt op 11 september al gespeeld door artiesten als Armin van Buuren en Firebeatz en door de Nederlandse YouTubers Yarasky en vThorben.

Het event wordt gedeeltelijk gestreamd op de socialmediakanalen van Armada Music, Cloud9 Music en Call of Duty, van 19.00 tot 21.00. Gedurende deze twee uur spelen de deelnemende artiesten met en tegen elkaar in solo, duo of squad-mode met als doel om als laatste over te blijven.

De livestream kan bekeken worden op:

Call of Duty: www.facebook.com/CallofDuty
Armada Music: www.facebook.com/armadamusic
Cloud 9 Music: www.facebook.com/cloud9music

Call of Duty: Black Ops 4 wordt uitgegeven door Activision en ontwikkeld door Treyarch. De release van de game staat gepland voor 12 oktober op PlayStation 4, Xbox One en PC. Black Ops 4 op PC is voor het eerst exclusief verkrijgbaar via Battle.net, Blizzard Entertainment’s online gaming service.

>
MENU