GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty

Call of Duty: Black Ops 4 Blackout Battle Royale Bèta: Alles wat we weten

Vanaf 10 september mogen we de Call of Duty: Black Ops 4 Battle Royale Private Bèta als eerste proberen op PlayStation 4. Xbox One en PC volgen later. Met de grootste map ooit gebouwd in Call of Duty, 1.500 keer groter dan Nuketown, strijdt je solo of in team, terwijl je deelneemt aan diverse gevechten met grond-, lucht- en zee voertuigen.

Spelers die hebben deelgenomen aan de eerdere Black Ops 4 Bèta-weekenden, moeten het downloadbestand op hun console of pc bewaren, omdat het bestand in september automatisch overschakelt naar de Blackout Bèta. Degenen die niet in eerdere Beta-weekenden hebben gespeeld, maar wel een pre-order hebben geplaatst, ontvangen de bèta codes vlak voor de startdatum.

Starttijden: 

  • PlayStation 4: Maandag 10 september
  • Xbox One: Vrijdag 14 september
  • PC (Early Access) Vrijdag 14 september
  • PC (Open) Zaterdag 15 september

Game Modi:

  • Solo
  • Duos
  • Quads

In tegenstelling tot sommige andere Battle Royale-titels, wordt Blackout bevestigd een strikt ‘First Person’ POV te hebben. Blackout is een ervaring die ongekend is in de geschiedenis van Call of Duty, waarbij spelers materialen moeten verzamelen, strategisch moeten nadenken, het tegen elkaar moeten opnemen en het zien te overleven om te winnen.  Met de grootste map ooit gebouwd in Call of Duty – 1.500 keer groter dan Nuketown – stuurt Blackout spelers op ramkoers terwijl ze spelen met klassieke personages uit de geschiedenis van de Black Ops serie, waaronder de originele Call of Duty Zombies Origins cast. Strijdt solo of in team, terwijl je deelneemt aan diverse gevechten met grond-, lucht- en zee voertuigen in een omgeving als nooit tevoren. Spelers zullen hun favoriete Black Ops map locaties tegenkomen en een beroep kunnen doen op een enorm arsenaal aan wapens en gear!

Call of Duty: Black Ops 4 wordt uitgegeven door Activision en ontwikkeld door Treyarch. De release van de game staat gepland voor 12 oktober op PlayStation 4, Xbox One en PC. Black Ops 4 op PC is voor het eerst exclusief verkrijgbaar via Battle.net, Blizzard Entertainment’s online gaming service.

>
MENU