Call of Duty: Black Ops 4 Beta Weekend 2 – Xbox One en PC

img
aug
06

Het eerste weekend van de Black Ops 4 bèta voor PlayStation 4 zit er inmiddels op. Niet getreurd wanneer je geen tijd heb gehad om te spelen, want vanaf 10 augustus is de Black Ops 4 bèta weer voor beschikbaar voor PlayStation 4, maar nu ook voor Xbox One en PC.

Tijdens de Black Ops 4 Bèta zijn er zes verschillende maps speelbaar.Daarnaast zullen er nieuwe specialisten speelbaar zijn, maar mogen wij ons ook uitleven met de welbekende specialisten Nomad en Prophet.

De Black Ops 4 Bèta bevat de meest favoriete spelmodi zoals Team Deathmatch, Domination, Hardpoint en Search & Destroy, naast onze gloednieuwe op objectie gebaseerde gamemodus, Control, die is ontworpen om het beste uit Black Ops 4 Multiplayer te halen.

 • Playstation 4 en Xbox One
  Begin: 10 augustus om 19:00 uur 
  Einde: 14 augustus om 19:00 uur
 • PC early access
  Begin: 10 augustus om 19:00 uur
 • PC open bèta
  Begin: 11 augustus om 19:00 uur
  Einde: 13 augustus om 19:00 uur

PC BETA

De release van de game staat gepland voor 12 oktober op PlayStation 4, Xbox One en PC. Fans kunnen de game nu pre-orderenom toegang te kijken tot de Call of Duty: Black Ops 4 private bèta.

Black Ops 4 op PC is voor het eerst exclusief verkrijgbaar via Battle.net, Blizzard Entertainment’s online gaming service.

Heb je nog wat nodig?

Heb je nog wat nodig?

Voor de grappigste video's en het laatste gamenieuws over FIFA 20, Call of Duty: Modern Warfare, en Battlefield V
Volg ons op facebook