GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty

Call of Duty: Black Ops 4 Beta Weekend 2 – Xbox One en PC

Het eerste weekend van de Black Ops 4 bèta voor PlayStation 4 zit er inmiddels op. Niet getreurd wanneer je geen tijd heb gehad om te spelen, want vanaf 10 augustus is de Black Ops 4 bèta weer voor beschikbaar voor PlayStation 4, maar nu ook voor Xbox One en PC.

Tijdens de Black Ops 4 Bèta zijn er zes verschillende maps speelbaar.Daarnaast zullen er nieuwe specialisten speelbaar zijn, maar mogen wij ons ook uitleven met de welbekende specialisten Nomad en Prophet.

De Black Ops 4 Bèta bevat de meest favoriete spelmodi zoals Team Deathmatch, Domination, Hardpoint en Search & Destroy, naast onze gloednieuwe op objectie gebaseerde gamemodus, Control, die is ontworpen om het beste uit Black Ops 4 Multiplayer te halen.

 • Playstation 4 en Xbox One
  Begin: 10 augustus om 19:00 uur 
  Einde: 14 augustus om 19:00 uur
 • PC early access
  Begin: 10 augustus om 19:00 uur
 • PC open bèta
  Begin: 11 augustus om 19:00 uur
  Einde: 13 augustus om 19:00 uur

PC BETA

De release van de game staat gepland voor 12 oktober op PlayStation 4, Xbox One en PC. Fans kunnen de game nu pre-orderenom toegang te kijken tot de Call of Duty: Black Ops 4 private bèta.

Black Ops 4 op PC is voor het eerst exclusief verkrijgbaar via Battle.net, Blizzard Entertainment’s online gaming service.

>
MENU