Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Braziliaanse competitie toegevoegd aan FIFA 17

Eerder maakte Electronic Arts bekend dat de Japanse voetbalcompetitie, de Meiji Yasuda J1 League toegevoegd zal worden aan FIFA 17, maar nu is dus ook de Braziliaanse competitie van de partij. De belangrijkste teams uit de Braziliaanse Série A en Série B zijn dus beschikbaar in FIFA 17.

“Some of the most exciting football is played in Brazil, in front of some of the most passionate fans, so we made a commitment to continue to bring that experience to life for the fans of EA SPORTS FIFA,” zegt Jonathan Harris, Publishing Business Manager van EA Brazilië. “This is the largest number of Brazilian teams in FIFA since the launch of the latest generation of consoles and we’re very excited to have some of them return to Career Mode.”


De volgende Braziliaanse teams zijn beschikbaar in FIFA 17:

  • América-MG
  • Atlético-MG
  • Atlético-PR
  • Avaí
  • Botafogo
  • Coritiba
  • Chapecoense
  • Criciúma
  • Cruzeiro
  • Figueirense
  • Fluminense
  • Goiás
  • Grêmio
  • Internacional
  • Joinville
  • Ponte Preta
  • Palmeiras
  • Santa Cruz
  • Santos
  • São Paulo
  • Sport
  • Vasco da Gama
  • Vitória