GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty

Lees hier alles wat je wilt weten over de Call of Duty: Black Ops 4 Bèta

Activision en Treyarch hebben de eerste details bekend gemaakt voor de Call of Duty: Black Ops 4 Multiplayer en Blackout bèta’s. Ja, je leest het goed. Black ops 4 heeft niet één, maar twee bèta’s. De Multiplayer bèta begint op 3 augustus voor PlayStation 4, kort daarna gevolgd door Xbox One en PC. In september kunnen spelers voor het eerst aan de slag met Blackout, de nieuwe Black Ops Battle Royale-modus

Het Multiplayer bèta schema:

 • Playstation 4
  Begin: 3 augustus om 19:00 uur 
  Einde: 6 augustus om 19:00 uur
 • Playstation 4 en Xbox One
  Begin: 10 augustus om 19:00 uur 
  Einde: 14 augustus om 19:00 uur
 • PC early access
  Begin: 10 augustus om 19:00 uur
 • PC open bèta
  Begin: 11 augustus om 19:00 uur
  Einde: 13 augustus om 19:00 uur

Black Ops 4 Bèta

Tijdens de Black Ops 4 Bèta zijn er zes verschillende maps speelbaar, waarvan er twee hun eerste openbare optreden zullen hebben. Daarnaast zullen er nieuwe specialisten speelbaar zijn, maar mogen wij ons ook uitleven met de welbekende specialisten Nomad en Prophet.

De Black Ops 4 Bèta bevat de meest favoriete spelmodi zoals Team Deathmatch, Domination, Hardpoint en Search & Destroy, naast onze gloednieuwe op objectie gebaseerde gamemodus, Control, die is ontworpen om het beste uit Black Ops 4 Multiplayer te halen.

De release van de game staat gepland voor 12 oktober op PlayStation 4, Xbox One en PC. Fans kunnen de game nu pre-orderen om toegang te kijken tot de Call of Duty: Black Ops 4 private bèta.

Black Ops 4 op PC is voor het eerst exclusief verkrijgbaar via Battle.net, Blizzard Entertainment’s online gaming service.

>
MENU