GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Ajax Esports kiest Plantronics als officiële headsetpartner

Plantronics is benoemd tot exclusieve headsetpartner van Ajax Esports. De Esporters van Ajax gebruiken vanaf nu alleen nog maar de RIG gamingheadset van Plantronics. Met deze samenwerking wil Plantronics de naamsbekendheid in de gamingwereld vergroten en hopen ze een bijdrage te kunnen leveren aan het succes van de Amsterdamse topclub. 

Sinds speelseizoen 2016/2017 spelen 18 Nederlandse Eredivisieclubs ook een competitie in Esports, de zogenaamde eDivisie. Elke club heeft een of meerdere Ssporters in dienst die strijden om het kampioenschap in FIFA 18 Ultimate Team. Na 17 speelronden op de PlayStation is de winterkampioen bekend. Deze kampioen strijdt met de winnaar van de 17 speelrondes op de Xbox om het landskampioenschap. Sinds oktober 2017 zijn de wedstrijden in de eDivisie van Dani Hagebeuk ruim een miljoen keer bekeken!

“Om maximaal te kunnen presteren heb je ook de beste apparatuur nodig”, aldus Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax. “In Plantronics hebben wij een supplier gevonden die ons hierin ondersteunt door headsets te leveren waardoor onze eSporters zich optimaal kunnen focussen. Onze ambitie is om de beste voetbalclub ter wereld te zijn in FIFA eSports en te blijven. Daar sluit deze samenwerking goed op aan.”

>
MENU