GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws

Keren Zombies terug naar het Call of Duty-universum in Modern Warfare 3?

Het lijkt er sterk op dat er Zombies terugkeren naar het Call of Duty-universum! Al enige tijd gonst het van de geruchten dat COD 2023/Modern Warfare 3 een zombies overlevingsmodus zal bevatten, mogelijk bekend als “Outbreak 2.0,” zoals Insider Gaming heeft vernomen.

Outbreak werd voor het eerst geïntroduceerd in Black Ops Cold War en was een unieke mix van een rond-gebaseerde Zombies-map en een open wereld survival-modus. Hoewel het niet bij iedereen in de smaak viel, waren veel fans blij te zien dat Treyarch iets nieuws probeerde met het traditionele Zombies-concept.

Sledgehammer Games staat erom bekend Zombies-modi in zijn spellen op te nemen, hoewel Treyarch moest bijspringen en de overlevingselementen van de ondoden overnam in de recente Call of Duty Vanguard.

Hoewel we nog wachten op officiële bevestiging, kunnen fans niet wachten om zich weer onder te dompelen in de wereld van Zombies en te ontdekken welke nieuwe gruwelen hen te wachten staan in deze bloedstollende overlevingsmodus. Houd je adem in en bereid je voor op een epische strijd tegen de zombies in de wereld van Call of Duty!

Met de volledige release van Modern Warfare 3 gepland op 10 november 2023 voor PS4/PS5, Xbox One/Xbox Series X|S en PC, kunnen gamers nauwelijks wachten om hun handen te leggen op het nieuwe arsenaal en de spannende gameplay die beloofd wordt. Maar laten we niet vergeten dat de lekken en informatie over het spel nog niet officieel zijn bevestigd door Activision of de ontwikkelingsstudio’s.

>
MENU