GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws, Warzone

Zes nieuwe wapens geïntroduceerd in seizoen 5 van Call of Duty: Warzone

Spelers van Call of Duty: Warzone kunnen zich verheugen op de introductie van zes nieuwe wapens in het aankomende seizoen. Twee van deze wapens worden gelanceerd bij de start van het seizoen, met nog eens vier wapens die later in het seizoen worden toegevoegd.

FR Avancer, een aanvalsgeweer, wordt bij de start van het seizoen geïntroduceerd en maakt deel uit van de Battle Pass. Het kenmerkt zich door een verblindend vuurtempo en uitzonderlijke wendbaarheid. In de juiste handen kan dit agressieve bullpup-geweer het slagveld domineren. Het is met name effectief op middellange afstanden en kan doelwitten snel neutraliseren.

FR Avancer (Assault Rifle – Launch, Battle Pass)

Het tweede wapen dat wordt gelanceerd is de Carrack .300, een halfautomatisch bullpup-sluipschuttersgeweer. Dit wapen kenmerkt zich door een uitzonderlijk hoog vuurtempo en een uniek ontwerp voor de beste handling en stabiliteit tijdens het bewegen. Dit wapen is zeer effectief, zelfs op de langste afstanden, en vereist slechts een Operator die kalm kan blijven onder druk en een shot naar het hoofd of de bovenborst kan richten.

Later in het seizoen worden nog vier wapens toegevoegd. De M13C is een automatisch aanvalsgeweer, veelzijdig en hardhitter, perfect als primair wapen of als ondersteuning voor sluipschutters. Daarnaast wordt er een nieuwe SMG geïntroduceerd, die een stille oplossing biedt voor de nabije strijd dankzij de geïntegreerde demper.

M13C (Assault Rifle – In-Season)

Een nieuw nevenwapen zal worden toegevoegd aan de diepe pool van secundaire wapens, bedoeld voor Operators die op zoek zijn naar meer flexibiliteit en stopkracht op middellange afstand. Tot slot wordt de Pickaxe, een eenvoudig maar effectief werktuig, toegevoegd aan de categorie melee-wapens.

De nieuwe wapens zullen ongetwijfeld een nieuwe dynamiek brengen in het spel, waardoor spelers nieuwe strategieën en tactieken kunnen uitproberen. Het is aan de spelers om de ins en outs van deze wapens te leren kennen en ze optimaal te benutten op het slagveld.

>
MENU