GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

6 YouTube sterren in een brute real-life gaming mansion

Komende week nemen bekende YouTubers het vanuit de geheime ‘Get Owned Mansion’ een week lang tegen elkaar op in games als Call of Duty, FIFA en GTA. De YouTube sterren, waaronder Fifalosophy en CromoTag, krijgen concurrentie van vier nieuwe talenten die een felbegeerde plek in de Game Mansion hebben verdiend tijdens een van de vier selectierondes. Uit meer dan 1500 aanmeldingen hebben Rijk, OMGitsTiesto, Mike en JonErik hun plek in de Mansion geowned. Vanaf nu kunnen alle streams, video’s, battles en challenges worden gevolgd via ‘Get Owned’, het nieuwe YouTube gaming kanaal van Vodafone.

De tien gamers, waaronder zes bekende YouTubers en vier onbekende gaming talenten verblijven een week op de geheime locatie van de Get Owned Mansion. Naast een privé-chef en een zwembad is deze geweldige villa door Vodafone voorzien van de snelste connecties en heeft Samsung gezorgd voor de beste gaming apparatuur. De gamers hebben één doel: elkaar OWNEN. Verwacht de gameplay video’s die we van de gamers gewend zijn, maar daarnaast ook challenges waarbij ze getest worden onder bizarre omstandigheden. Ook worden de gamers niet alleen beoordeeld op hun gaming skills, de games komen namelijk tot leven tijdens real-life game challenges, zonder gebruik van hun vertrouwde controller.

De gamers werden door een jury, onder leiding van YouTube legende Yarasky, beoordeeld op basis van skills, durf, humor, verslaggeving en enthousiasme.

Tijdens de eerste twee voorrondes namen de deelnemers het tegen elkaar op in de bekende shooter Call of Duty. De battles vond plaats op een toepasselijke locatie, het oude militaire bolwerk en voormalige gevangenis ‘De Lik’ in Utrecht. OMGitsTiesto (links, 16 jaar) uit Den Haag en Rijk (rechts, 16 jaar) uit Amsterdam wisten met hun game-skills indruk te maken op de jury en daarmee de eerste plekken te bemachtigen.

Get Owned Mansion

Get Owned Mansion

Voor de laatste twee plekken van de Get Owned Mansion werden de deelnemers uitgenodigd in de Koninklijke Lodge in de Amsterdam Arena. Met zo’n prachtig uitzicht over het stadion gingen de deelnemers het natuurlijk tegen elkaar op nemen in FIFA. Mike (links, 16 jaar) uit Deventer en JonErik (rechts, 19 jaar) uit Enschede wisten keer op keer de andere deelnemers te passeren en met een strakke pass de goals te maken.

Get Owned Mansion

Get Owned Mansion

“BOOYAKA, We hebben er vier nieuwe gamers bij!”, zegt Yarasky. “Dit waren vier epische selectiedagen waar iedereen alles heeft gegegen. De andere zes YouTubers gaan het nog zwaar krijgen om hier tegen te strijden! Ik kan niet wachten om te zien hoe ze het gaan doen tijdens de challenges.” 

>
MENU