GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Rainbow Six Siege: Operation Chimera is nu voor iedereen speelbaar

Ubisoft heeft de eerste details van de Year 3 content voor Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onthuld. Zowel de nieuwe operation, ‘Operation Chimera’, en het allereerste seizoensevent, het ‘Outbreak Event’, zijn bekend gemaakt. 

Team Rainbow wordt deze keer met een totaal andere dreiging geconfronteerd. Een plaag van onbekende origine valt het kleine stadje van Truth or Consequences in New Mexico aan. Het gevaar is dusdanig groot, dat de autoriteiten de hele stad hebben afgesloten, waardoor de burgers en soldaten gevangen zitten. Team Rainbow haalt alles uit de kast en raadpleegt de beste specialisten, die opereren binnen ’s werelds beste elite-CTU’s. De twee nieuwe Operators komen uit Frankrijk en Rusland en zijn experts als het gaat om biologische oorlogsvoering.

In het eerste seizoensevent van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Outbreak, kiezen spelers hun beste team van drie om de dreiging in de verwoeste stad te neutraliseren. Team Rainbow heeft geïnvesteerd in een exclusieve Outbreak-collectie van de nieuwste en beste HazMat-uitrusting (zoals uniformen, wapenskins en charms) om deze missie te laten slagen.

Operation Chimera’ is vanaf 19 februari beschikbaar op de TTS en vanaf 5 maart op PlayStation 4, Xbox One en PC. ‘Outbreak’ is vanaf 20 februari beschikbaar op de TTS. Daarna is ‘Outbreak’ vanaf 6 maart tot en met 3 april beschikbaar op alle platformen.

Om meer te weten te komen over de aankomende Operators en het Outbreak Event, bekijken fans de livestream tijdens de finales van de Six Invitational in Montreal op 17 en 18 februari: https://www.twitch.tv/rainbow6.

>
MENU