GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

FIFA 17 – The Journey: Wie is Alex Hunter?

Voor het eerst bevat FIFA 17 een story-mode en het nieuwe speltype heet ‘The Journey’. In deze modus kruip je, zowel op als buiten het veld, in de huid van Alex Hunter en deze jonge man is dé rijzende ster van de Premier League!

Alex Hunter:

Alex is een 17-jarige jongen en zijn roots liggen in de Londense buurt Clapham. Alex is geen onbekende in de voetbalwereld, want zijn grootvader is de Engelse legende Jim Hunter (20 doelpunten in het seizoen 1966-1967), en daarmee draagt Alex een achternaam die de nodige verwachtingen met zich meebrengt.

Alex Hunter

Alex Hunter’s Premier League carrière wordt beïnvloed door je prestaties op het veld, en de beslissingen die je maakt tijdens interviews. Het is aan jouw de taak om cruciale beslissingen te nemen tijdens het spel dat weer invloed zal hebben hoe andere personages daarop reageren.

De Journey is in samenwerking met Premier League sterren zoals Harry Kane, Eden Hazard en Anthony Martial tot stand gebracht. In The Journey kun je ervoor kiezen om te spelen bij elke club in het seizoen 2016/17, speel je voor de beste managers ter wereld en speel je samen met een aantal van de beste spelers in de wereld van het voetbal.

Alex HunterFIFA 17 is vanaf 29 september verkrijgbaar voor PlayStation, Xbox en PC. Voor meer informatie, ga naar: https://www.easports.com/fifa/frostbite.

 

>
MENU