GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws, Warzone

Welkom in seizoen 5 van Call of Duty: Modern Warfare & Warzone

Bereid je voor op een seizoen met extra content, inclusief uitbreidingen van de Warzone-map, vier multiplayer-maps, nieuwe Operators en een uitgebreid Battle Pass-systeem.

Ontwikkelaar Infinity Ward levert met deze update ook een uitbreiding van de Warzone-map. Voor het eerst worden de deuren van het stadion geopend, samen met het treinstation en een reusachtige, non-stop rijdende goederentrein die je als mobiele uitvalsbasis kunt gebruiken! Daarnaast kun je in het nieuwe seizoen vier nieuwe multiplayer-maps verkennen: een nieuwe Ground War-ervaring, twee 6v6-maps en een Gunfight-map voor hectische gevechten.

”Terwijl de chaos in Verdansk toeneemt en de Armistice-alliantie haar breekpunt nadert, mengt een nieuwe kracht zich in het conflict: de Shadow Company. Dit bedrijf valt op explosieve wijze de wereld van Modern Warfare binnen om de Allegiance te versterken, ondanks dat de schutters onafhankelijk en volgens hun eigen regels lijken te opereren”

Modern Warfare content: nieuwe maps, modi en meer:

Als je de volledige versie van Modern Warfare bezit zijn er in seizoen 5 vier nieuwe maps te spelen. Ben je er klaar voor om je vaardigheden te testen in gloednieuwe maps?

Dit zijn de nieuwe maps die beschikbaar zijn

  • Livestock – Gunfight
  • Petrov Oil Rig – Multiplayer
  • Suldal Harbor – Multiplayer
  • Verdansk International Airport – Ground War

Seizoen vijf zal ook nieuwe gamemodi bevatten, evenals afspeellijsten, mosh-pits en andere aanvullende updates tijdens het seizoen. Dit is wat je onder andere kan verwachten:

Bare Bones: Een rotatie van TDM, Domination, HQ, Hardpoint en Kill Confirmed, maar met één belangrijk verschil: er zijn geen Killstreaks, geen Field Upgrades en geen Perks!

Search and Destroy Double Down: Deze variant bevat elementen uit de klassieke Search and Destroy; waarbij één team een demolition charge moet plaatsen op een vijandelijke wapencache. Alleen deze keer is de inzet hoger, want dit is een 12v12, niet de gebruikelijke 6v6. Verwacht chaos!

Seizoen 5 Missions en Challenges: Er zijn meer dan een dozijn Mastery-uitdagingen toegevoegd in Warzone en Multiplayer. Vergeet trouwens niet om de Barracks te bezoeken en je nieuwe sectie Rank Progression te bekijken om alle ribbons en Officer Challenges van seizoen vijf te zien. Concentreer je op het maximaliseren van je officierrang om een unieke wapenblauwdruk te verdienen.

Modi, Weapon Changes en Updates voor Warzone:

Mini Royale: Dit brengt de gekste delen van de belangrijkste Battle Royale-modus samen in snellere stukken chaotische en bijna constante gevechten. Mini Royale verlaagt het aantal operators dat naar Verdansk wordt gestuurd, maar versnelt de BR-ervaring: alleen de eerste en laatste vijf minuten van een normale BR-game bestaan, wat betekent dat snelle inzet, constante beweging en high-kill-strategieën zullen leiden tot overwinningen die beide kort zijn en zoet.

Weapon Rotation: De wapens die je op de grond of in Supply Crates ontdekt, zijn zorgvuldig bijgewerkt om mogelijk nieuwe pre-Loadout Drop-wapentactieken voor je team te bieden. Verwacht acht algemene, 13 zeldzame, 15 zeldzame, 19 epische en 25 legendarische varianten die je overal in Verdansk kunt vinden.

Wartracks: Geniet van enkele deuntjes met Wartracks terwijl je door Verdansk scheurt. Ontvang drie unieke nummers, waaronder het bloedstollende “Sepulcher” om je Warzone-ervaring te versterken. Rust een nummer uit voor een specifiek voertuig in het menu Voertuigaanpassing (zoals Battle Horns), en zodra je erin springt, wordt de muziek harder gezet. Je hele team kan tijdens het rijden naar het ritme luisteren en je door het nummer laten leiden naar je primaire doel: overleven. Alle drie de tracks zijn direct ontgrendeld wanneer je de Battle Pass koopt.

Ga voor meer details over modes, maps en wapens en informatie over de Season 5 Battle Pass naar https://www.callofduty.com/nl/modernwarfare.

>
MENU