GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Watch Dogs Legion online multiplayermodus lanceert op 9 maart

De Watch Dogs Legion online multiplayermodus is vanaf 9 maart gratis beschikbaar voor alle spelers. Bovendien krijgen alle spelers, als onderdeel van het post-launch contentplan voor 2021, toegang tot alle toekomstige gratis updates, waaronder de Invasion PvP-modus, gloednieuwe coöp-missies en gratis personages.

Watch Dogs Legion online multiplayermodus is beschikbaar voor alle spelers, als onderdeel van de gratis update op 9 maart, en bevat de volgende features:

  • Coöp in een open wereld: Spelers vormen een team met maximaal vier vrienden om samen Londen te verkennen, uitdagingen te voltooien en deel te nemen aan tal van missies.
  • Nieuwe coöp-missies voor twee tot vier spelers waarbij gebruikt wordt gemaakt van nieuwe coöp-mechanics. Spelers krijgen tevens de kans om het perfecte team te rekruteren en terug te vechten tegen de dreigingen die Londen in zijn greep houden.
  • Leader of the Pack is de eerste tactische coöp-missie voor vier spelers waarbij teamwork en efficiëntie van essentieel belang zijn om de missie tot een goed einde te brengen. Leader of the Pack bestaat uit vijf verhalende endgame missies en is bestemd voor spelers die op zoek zijn naar een echte uitdaging.
  • De eerste PvP-modus, Spiderbot Arena, waarin vier spelers bewapende spiderbots besturen en het tegen elkaar opnemen in een zeer intense free-for-all deathmatch.

Door online activiteiten te voltooien verdienen spelers XP waarmee ze hun rang verhogen en beloningen vrijspelen, waaronder exclusieve cosmetics en invloedspunten om nieuwe personages te rekruteren of hun gadgets te upgraden.

Spelers die de Season Pass aanschaffen krijgen vanaf 9 maart toegang tot twee unieke singleplayermissies:

  • Guardian Protocol: DedSec spoort een algoritme op dat AI in staat stelt menselijke beslissingen te negeren. Als ze het niet vinden, kan het worden gebruikt om bewapende drones te veranderen in autonome beulen.
  • Not in Our Name: Een geheime groep steelt DedSecs naam. Erger nog, ze stelen ook informatie zodat hun werkgever het kan gebruiken om hun slachtoffers te chanteren.

Ook krijgen eigenaren van de Season Pass later dit jaar toegang tot extra DedSec-missies, Watch Dogs Legion – Bloodline, een nieuwe verhaallijn waarin spelers in de huid kruipen van Aiden Pearce uit de originele Watch Dogs en Wrench uit Watch Dogs 2, en twee andere personages, Mina en Darcy. De Season Pass is los verkrijgbaar, maar is ook onderdeel van de Gold, Ultimate en Collector Editions van Watch Dogs Legion.

Watch Dogs Legion is reeds verkrijgbaar voor Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia, Amazon Luna, Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store, en als onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice. Spelers die Watch Dogs Legion op de huidige consoles aanschaffen, ontvangen een gratis next-gen upgrade voor Xbox Series X of PlayStation 5. Hun progressie en in-game content blijft behouden tussen de huidige en volgende generatie consoles dankzij het nieuwe Ubisoft Connect-ecosysteem.

>
MENU