GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws, Warzone

Wat zijn UAV-torens in Warzone 2 en hoe activeer je ze?

Warzone 2 Seizoen 3 brengt de UAV-torens van DMZ naar de battle royale, maar wat zijn ze, hoe activeer je ze en wat doen ze eigenlijk? Hier zijn de antwoorden.

Warzone 2 Seizoen 3 staat voor de deur en de ontwikkelaars geven de community nu informatie over de nieuwe inhoud en veranderingen, zoals de terugkeer van Plunder, one-shot Snipers en nieuwe wapens.

DMZ krijgt ook een update, maar wat echt interessant is, is dat een functie van DMZ feitelijk wordt geïmplementeerd in de battle royale.

UAV-torens zijn sinds de lancering in DMZ aanwezig, maar de update van Seizoen 3 brengt ze naar Al Mazrah. Voor degenen die niet weten wat het zijn, hier is onze handleiding.

Warzone 2 UAV-torens uitgelegd

Warzone 2 UAV-torens zijn kleine satellietstructuren op de kaart die kunnen worden geactiveerd om de positie van vijanden op de kaart te onthullen.

De UAV-toren onthult ook AI, die verschijnen als holle rode diamanten terwijl echte spelers solide rode diamanten zijn, dus houd dat in gedachten wanneer je er een activeert.

Volgens de blog van Seizoen 3 zijn deze UAV-torens op de kaart gemarkeerd met een rood satellietpictogram, zodat spelers ze gemakkelijk kunnen vinden.

Hoe activeer je UAV-torens in Warzone 2

Door eenvoudigweg naar een UAV-toren te lopen en te interageren met de laptop onderaan, kunnen spelers “verschillende sweeps” van een UAV activeren die vijanden onthult in het lokale gebied van de toren. Wees echter gewaarschuwd, want zodra je een UAV-toren activeert, ontvangen vijandelijke operators een audiokennisgeving wanneer er een is geactiveerd.

Het is belangrijk op te merken dat het niet elke vijand op de kaart onthult, omdat het alleen het algemene gebied van de UAV-toren bestrijkt. De grootte van het gebied dat het onthult, is ongeveer de grootte van een medium POI.

>
MENU