GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

FIFA 16 Ultimate Team Draft

FIFA 16 Ultimate Team Draft | De release van FIFA 16 komt steeds dichterbij en daarmee begint ook weer een nieuw FIFA Ultimate Team-seizoen. In FIFA 16 heeft EA Sports een nieuwe mode toegevoegd om je team building skills te testen: Ultimate Team Draft.  

In FIFA 16 Ultimate Team Draft is het de bedoeling dat je het in jouw ogen perfecte elftal samenstelt door voor elke positie in het veld te kiezen uit vijf verschillende spelers. Daarmee moet je andere spelers uitdagen en vier wedstrijden op rij winnen om dikke prijzen te verdienen voor je FIFA Ultimate Team.

De juiste opstelling

Je begint je FIFA 16 Ultimate Team Draft door te kiezen uit vijf verschillende opstellingen. Kies je voor een opstelling waarmee jij de meeste jantjes heb uitgedeeld of kies je voor een avontuurlijke aanpak? De keuze is geheel aan jezelf, maar denk er wel aan dat de opstelling die je kiest je standaard formatie word voor de komende vier wedstrijden in FUT Draft. Persoonlijk vind ik aanvallen altijd de beste verdediging en kies ik vaak voor een 4-3-3 opstelling.

image_0.img

Kies je sterspeler

Na het kiezen van je favoriete opstelling is het tijd om aan je selectie te werken. Als eerste mag je een aanvoerder kiezen uit vijf verschillende sterspelers zoals bijvoorbeeld; Agüero, Cavani, Alaba, Cuardrado en Messi.

image_2.img
Nadat je een aanvoerder heb geselecteerd ga je de rest van je 23-koppige selectie kiezen. Dit ga je doen door voor elke positie te kiezen uit vijf verschillende spelers die random worden gekozen door de computer. Elke speler kan tevoorschijn komen uit de Draft en zo is het dus mogelijk om de beste spelers te krijgen zoals; Legends (alleen Xbox), Informs en is het ook weleens schattig om met Messi, Ronaldo en Robben in de aanval te spelen. Het is dus aan jou de keus of je voor individuele goede spelers gaat of kies je toch voor de beste chemistry?

image_1.img

 

Speel vier finales

Als je eenmaal klaar bent is het tijd om een paar potjes FIFA te spelen. Het is de bedoeling om vier wedstrijden te winnen met dezelfde opstelling en dezelfde spelers om zo prijzen te verdienen voor je Ultimate Team. Hoe verder je komt, hoe beter de prijzen zijn die je krijgt in de vorm van coins, packs en andere cadeautjes.

image.img (1)

 

Hoe doe je mee aan FIFA 16 Ultimate Team Draft?

EA Sports zou EA Sports niet zijn als ze ons niet laten betalen om mee te doen aan FIFA 16 Ultimate Team Draft. Om mee te doen heb je namelijk 15,000 coins, 300 FIFA Points, of 1 Draft Token (beschikbaar in FUT packs) nodig. Als je de eerste wedstrijd gelijk verliest krijg je in ieder geval wel een prijs dat ongeveer gelijk is aan je 15,000 coins die je betaald hebt om mee te mogen doen. Maar hoe verder je komt, hoe meer prijzen je verdient!

 • Ruben Mortier schreef:

  Jorgen Lemoyne

 • Kevin Heijmans schreef:

  Sven van Heeswijk Luuk Meijeren

 • Stijn De Bijl schreef:

  Thom van den Elshout

 • Samier Elmeihy schreef:

  Armando Van Neck

 • Jordi Post schreef:

  Myron Remmelts

 • Luc Elders schreef:

  Boyd Elders

 • >
  MENU