GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws

Wat is de nieuwe Face Off-modus in Modern Warfare 2?

Modern Warfare 2 Seizoen 3 staat voor de deur en brengt nieuwe wapens, Alejandro en Valeria Operators en zelfs nieuwe maps met zich mee. Naast al deze spannende content zijn er ook nieuwe spelmodi voor multiplayer. Spelers hadden gevraagd om de terugkeer van Gunfight uit MW2019, en het lijkt erop dat dat precies is wat er gaat gebeuren.

Veel mensen weten niet dat Gunfight eigenlijk een versie is van een oude Modern Warfare 3-modus genaamd Face Off, die ook in Modern Warfare 2 Seizoen 3 zal worden geïntroduceerd, maar in een andere vorm dan het origineel. Hier zijn alle details die je moet weten.

In Face Off van Modern Warfare 2 worden twee teams van drie tegen elkaar opgesteld op kleinere kaarten om te zien wie er als winnaar uit de respawn modes, zoals Team Deathmatch en Domination, komt. Op dit moment is nog onduidelijk welke kaarten er beschikbaar zullen zijn, maar we zullen meer details toevoegen zodra er meer informatie vrijkomt.

Face Off wordt toegevoegd aan de Modern Warfare 2 Season 3 Reloaded update, een modus die een balans biedt tussen Gunfight en het standaard 6v6 multiplayer formaat.

De modus zal ongetwijfeld tactisch inzicht en teamwork vereisen vanwege de kleinere teams en kaartgroottes. Als de modus net zo speelt als in MW2019 en Black Ops Cold War, kan het zeker hectisch en intens zijn.

>
MENU