GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Wat doet Lewis Hamilton bij de cast van Call of Duty: Infinite Warfare?

Infinity Ward heeft bekend gemaakt dat Lewis Hamilton zijn opwachting maakt in Call of Duty: Infinite Warfare. De drievoudig wereldkampioen Formule 1, kruipt in de rol van een ingenieur aan boord van de Retribution, één van de laatst overgebleven oorlogsschepen van de United Nations Space Alliance.

Het begint er op te lijken dat Infinity Ward al zijn charmes uit de kast trekt om Call of Duty: Infinite Warfare populair te maken onder de fans en Lewis Hamilton had er zelf ook nog wat over te zeggen:

“Ik ben al lange tijd een Call of Duty fan, dus het is een absolute eer om onderdeel van dit spel en de franchise te zijn”, zegt Lewis Hamilton. “Het onderdeel worden van het spel en het bijhorende proces waren geweldig om mee te maken, vanaf het moment van het scannen van mijn gezicht tot aan het samenwerken met het team en het vastleggen van mijn bewegingen. Ook het ontmoeten van de developers in de studio en zelf kunnen zien hoeveel werk en energie er in deze game gaat was een onvergetelijke ervaring.” 

kevin_weinstein__249

>
MENU