GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws, Warzone

Warzone Seizoen 4 Reloaded: Update Brengt Oplossingen en Balansaanpassingen

In de nieuwste update voor Call of Duty: Modern Warfare II en Warzone, introduceert Seizoen 4 Reloaded een verscheidenheid aan bugfixes en aanpassingen in het spel. Spelers kunnen een verminderde frequentie van Temp V-drops verwachten en een soepelere game-ervaring met meerdere opgeloste problemen. Lees verder om meer te weten te komen over de laatste veranderingen in Warzone en Modern Warfare II.

Een van de belangrijkste veranderingen in deze update is de verminderde frequentie van Temp V-drops in alle spelmodi.

**Bugfixes:**

Verschillende bugs zijn verholpen in de nieuwste patch om de algehele gameplay te verbeteren en problemen op te lossen die de gemeenschap hebben getroffen.

– Functionaliteit van Armor Plates: Een probleem dat ervoor zorgde dat Armor Plates hun functionaliteit verloren in Private Match is opgelost, zodat spelers zich nu goed kunnen uitrusten en zich in de actie kunnen storten.

– Collisieproblemen op Vondel: Spelers konden eerder profiteren, gluren of schieten door bepaalde collisieproblemen op de kaart Vondel. Nu zijn deze problemen verholpen, waardoor er een eerlijker speelveld ontstaat voor iedereen.

– Verbindingsproblemen: Een frustrerend probleem dat ervoor zorgde dat spelers geen verbinding konden maken met wedstrijden bij gebruik van de “Zoek naar feest”-functie is opgelost, waardoor ze nu moeiteloos samen kunnen groeperen en de strijd kunnen aangaan.

– Executie na vrijlating uit Gulag: Een fout waardoor spelers werden geëxecuteerd door de gevangenbewaarder, zelfs nadat ze waren vrijgelaten uit Gulag, is opgelost, waardoor spelers een eerlijke kans krijgen om terug te vechten in het spel.

– Operator Positie in Warzone Private Match Lobbies: Sommige Operators toonden hun armen verkeerd in Warzone Private Match Lobbies, maar deze visuele bug is nu hersteld.

– Oneindig Electric Shockwave Exploit: Een exploit waarbij spelers een oneindige Electric Shockwave in DMZ konden hebben, is verholpen, wat zorgt voor een gebalanceerde gameplay-ervaring.

– Actieve Superkrachtwaarschuwing: Een probleem waarbij de UI te allen tijde een Actieve Superkrachtwaarschuwing weergaf, is aangepakt, waardoor de interface schoner en meeslepender is.

– Functionaliteit van Armor Plates in Private Battle Royale Match: Een ander probleem waarbij Armor Plates soms hun functionaliteit verloren in een Private Battle Royale Match, is opgelost, zodat spelers altijd op hun uitrusting kunnen vertrouwen.

– Waarschuwing vervanging krachten: Eerder toonde het gebruik van Temp V en het markeren van andere uitrusting niet altijd een waarschuwing voor vervanging van krachten. Dit probleem is opgelost om spelers juiste feedback te geven over hun krachtgebruik.

– Intrekking Stash-items in DMZ: Een probleem waardoor de Stash-items van spelers onterecht konden worden ingetrokken in DMZ is opgelost, waarbij de integriteit van de inventarissen van spelers behouden blijft.

Seizoen 4 Reloaded brengt een reeks bugfixes en balansaanpassingen naar Call of Duty: Modern Warfare II en Warzone, waardoor spelers een meer gepolijste en plezierige game-ervaring kunnen verwachten. Met deze opgeloste problemen kunnen spelers zich opnieuw storten in de adrenaline-pompende wereld van Warzone en Modern Warfare II met vernieuwde opwinding en vertrouwen.

>
MENU