GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws

Warzone Season 1 Reloaded: Dit zijn de nieuwe Quests en Events

De Modern Warfare 3 Reloaded update Season 1 brengt een hoop veranderingen met zich mee voor multiplayer, zombies, maar ook voor de geliefde modus Warzone. Ontdek de nieuwe uitdagingen die nu beschikbaar zijn voor Call of Duty Warzone 2.

De update midden in het seizoen brengt een gloednieuwe 6-tegen-6 Multiplayer-kaart en spelmodi, plus de introductie van Multiplayer Ranked Play. Ga de uitdaging aan in de Champion’s Quest en een nieuw Gulag Openbaar Evenement in Call of Duty: Warzone, en strijd tegen een nieuwe Warlord in Zombies.

Champion’s Quest in Urzikstan

  • Probeer de Champion’s Quest te voltooien in Urzikstan. Deze uitdagende, meerdelige quest eindigt met een verwoestende finale. Je team moet in totaal 30 games winnen in een seizoen of vijf opeenvolgende wedstrijden om verder te gaan in de quest.

Nieuw NVG Gulag Openbaar Evenement

  • Ervaar een gevecht in het donker met nachtzichtbrillen in de Gulag. Als de lichten uitgaan, wordt elk gevecht een intens schermutseling in het donker.

Wapenkoffer Objectief

  • Strijd om een unieke Wapenkoffer die in een klein zoekgebied verschijnt aan het begin van elke match. De speler met de koffer wordt gemarkeerd voor alle vijanden. Overleef je het tot het einde van de match of ontsnap je met je squad via een helikopter met Covert Exfil, dan verdien je exclusieve beloningen.

Nieuwe Winconditie: Covert Exfil

  • Met de Covert Exfil kunnen spelers de match vroegtijdig verlaten. Er zijn slechts vijf Covert Exfils beschikbaar per match, te koop in Buy Stations voordat de Gulag sluit. De helikopter van Covert Exfil biedt een nieuwe manier om te winnen, ideaal voor degenen die de Wapenkoffer vasthouden.

Doe mee aan deze nieuwe uitdagingen en strijd om de overwinning op nieuwe manieren in Call of Duty: Warzone. Blijf GameNerds.nl volgen voor het laatste nieuws en updates over Call of Duty.

>
MENU