GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Vitality Rockyy is de FIFA 17 Ultimate Team-kampioen!

Na twee dagen van bloed, zweet en tranen voor de 32 beste FIFA 17-spelers, is Corentin “Vitality Rockyy” Chevrey gekroond tot de beste FIFA-speler ter wereld en nam hij het grandioze bedrag van US$ 160.000 mee naar huis! Niet verkeerd voor een paar potjes FIFA.

Met een dramatisch doelpunt in de laatste minuut met nog maar een paar seconden op de klok, wist de Franse Xbox One-kampioen Vitality Rockyy de trofee in de wacht te slepen en liet hij de Engelse PlayStation 4-winnaar Shaun “Shellzz” Springette in de finale in het stof bijten.

Afgelopen weekend kwamen de beste FIFA-spelers uit alle hoeken van de wereld naar het eerste FIFA 17 Ultimate Team Championship in Berlijn. Hun vaardigheden werden tot het uiterste op de proef gesteld, terwijl miljoenen toeschouwers over de hele wereld keken naar de opkomst van nieuwe FIFA-sterren.

Sinds afgelopen herfst hebben meer dan zes miljoen spelers FUT Champions gespeeld om zich te kwalificeren voor 192 plaatsen in zes regionale finales en 32 plaatsen in het kampioenschap. De acht beste deelnemers waaronder Vitality Rockyy en Shellzz hebben ook een kaartje weten te bemachtigen voor Londen en zij hebben zich daardoor gekwalificeerd voor de FIFA Interactive World Cup.

Ga voor een volledige samenvatting van het FIFA 17 Ultimate Team Championship naar de FUT Champions-website.

>
MENU