GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Virgil van Dijk is de eerste verdediger met een 99-rating ooit in een FIFA-game

Afgelopen week maakte EA SPORTS het FIFA 20 Team of the Year bekend. In dit elftal worden de fantastische prestaties van voetballers uit het vorige voetbaljaar erkend. Fans hebben hun stem laten horen en gezamenlijk een droomelftal gekozen en in dit team zitten maar liefst drie nederlanders!

Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt en Virgil van Dijk zijn de drie Nederlanders die een plekje hebben veroverd in het FIFA 20 Team of The Year. Frenkie de Jong en Matthijs de ligt hebben dit te danken aan hun uitstekende Europese campagne met Ajax en ik denk dat ik de prestaties van superverdediger Virgil van Dijk niet eens hoef uit te lichten. De superster van Liverpool greep samen met zijn elftal net naast de de landstitel waar de club sinds 1989/90 al naar snakt, maar veroverde wel de  The Reds de Champion League!

De kwaliteiten van Virgil van Dijk staan natuurlijk buiten kuif en daardoor is deze rots in de branding de eerste verdediger ooit in een FIFA-game met de maximale rating van maar liefst 99!

Check hieronder de andere ratings van het FIFA 20 Team of the Year:

>
MENU