GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Scoutingssysteem aangepast in EA FC 24 Career Mode

In de nieuwste editie van EA FC 24 is de scoutingssysteem aangepast om managers te helpen spelers te rekruteren die naadloos passen in het tactische systeem dat ze proberen te implementeren. Naast de bestaande filters (positie, leeftijd, resterend contract), zijn er enkele nieuwe filters toegevoegd.

Eén van de spannende nieuwe toevoegingen is de filter ‘Tactical Fit’. Elke Tactische Visie is gekoppeld aan een set van kernattributen voor elke positie op het veld. Met de filter ‘Tactical Fit’ zullen je scouts rapporteren over spelers die uitblinken in die specifieke gebieden van hun spel.

Bijvoorbeeld, als je zoekt naar een centrale middenvelder (CM) die compatibel is met Counter-Attack, zullen je scouts prioriteit geven aan behendigheid, uithoudingsvermogen, dribbelen en acceleratie onder andere attributen. Terwijl een Tiki-Taka CM goede niveaus van balcontrole, korte passing en positionering nodig heeft om deel uit te maken van het rapport.

Daarnaast is er ook de ‘Overall Condition’ filter. Deze filter bepaalt de kwaliteit van de speler die je zoekt, variërend van backup tot wereldklasse.

En dan is er nog de ‘PlayStyles’ filter. Heb je een speler nodig die een specifieke ‘PlayStyle’ in zijn arsenaal heeft? Dit is waar je erom vraagt. Of je nu een ‘Presser’, ‘Stopper’ of ‘Box to Box’-speler nodig hebt, je kunt nu je scouts de opdracht geven om die specifieke stijl van spel te zoeken.

EA SPORTS FC 24 is speelbaar vanaf 29 september 2023, met vroegtijdige toegang via de Ultimate Edition beschikbaar vanaf 22 september 2023. Pre-orders zijn nu beschikbaar voor EA SPORTS FC 24, dat wordt uitgebracht op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Fans die de Ultimate Edition vóór 22 augustus bestellen, ontvangen een aantal voordelen, waaronder een niet-verhandelbaar UEFA Champions League Ultimate Team Hero-item in november!

>
MENU