GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Verbeterde Schietmechanieken in EA SPORTS FC 24

EA SPORTS FC 24 komt dit jaar met diverse vernieuwingen op het gebied van schieten en dribbelen om de responsiviteit te verbeteren en spelers meer controle te geven over hun acties op het veld.

Precision Shooting

Om spelers te belonen voor hun nauwkeurigheid bij het richten van schoten, heeft EA SPORTS FC™ 24 het Semi-Assisted schieten opnieuw ontworpen tot Precision Shooting. Deze nieuwe schietmodus kan worden ingeschakeld in het instellingenmenu onder Schietassistentie. Precision Shooting bestaat uit drie belangrijke elementen:

Aiming Reward – Spelers worden beloond met verhoogde precisie als ze dichter bij het doel richten. Een Precision shot is veel nauwkeuriger dan een Assisted shot in een vergelijkbare positie. Aiming Indicator – Er is een nieuwe richtindicator toegevoegd onder je speler om aan te geven waar je richt wanneer je een schot neemt. Deze indicator kan worden uitgeschakeld in het menu Trainer Visuele Opties. 6-Yard Box Assist – Nieuwe logica helpt bij het assisteren van first-time shots in de buurt van het 6-yard box. Hierdoor hoef je niet zo precies te zijn in het beslissende moment van je schot.

Andere Schietverbeteringen

Quick Release Shots – Als je snel op O || B drukt in de buurt van het doel, zal je speler proberen de vroegst mogelijke animatie voor een zeer responsief schot te gebruiken. Het vermogen moet onder de 30% van de balk zijn. Het moet worden aangevraagd binnen het 18-yard box – alles buiten dit bereik wordt een Low Shot. Geavanceerde Schot Annulering – Schoten kunnen nu worden geannuleerd met verschillende Skill Moves. Na het opladen van je schot, heb je een kort moment om de Rechter Stick te gebruiken om over te schakelen naar een Skill Move. Power Shot-overgang – Tijdens de Power Shot-animatie kun je nu overschakelen naar een ander type schot. Door op L1 || LB te drukken, kun je overschakelen naar een Chip Shot, en door op R1 || RB te drukken, kun je overschakelen naar een Finesse Shot. Animatievernieuwing – Er zijn talloze nieuwe en vernieuwde animaties toegevoegd voor acrobatische trappen, kopballen, schoten vanuit drukte, Quick Release Shots en nog veel meer..

EA SPORTS FC 24 is speelbaar vanaf 29 september 2023, met vroegtijdige toegang via de Ultimate Edition beschikbaar vanaf 22 september 2023. Pre-orders zijn nu beschikbaar voor EA SPORTS FC 24, dat wordt uitgebracht op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Fans die de Ultimate Edition vóór 22 augustus bestellen, ontvangen een aantal voordelen, waaronder een niet-verhandelbaar UEFA Champions League Ultimate Team Hero-item in november!

>
MENU