Unlock Double (Weapon) XP tokens in Call of Duty Modern Wafare

img
okt
28

Double XP (2XP) betekent dubbel zoveel plezier in Call of Duty: Modern Warfare! Naast Double XP Tokens, die je kunt verdienen tijdens het spelen, heeft Infinity Ward ook Double XP Events in de game toegevoegd. In dit artikel lees je alles over hoe je Double XP voor Modern Warfare kunt verdienen.

Met het nieuwe tokensysteem kun je op een andere manier Double XP verdienen dan dat je bent gewend uit de voorgaande Call of Duty-games. De Token Timer begint te lopen zodra je deze activeert en de tijd blijft tikken ook als je niet speelt! Wanneer je dus de game afsluit en je tijd verspild aan onnodige dingen zoals poepen, slapen en eten, loopt de Token Timer nog steeds door.

Double XP Tokens

2XP Tokens zijn een nieuw 2XP-systeem geïntroduceerd in Call of Duty: Modern Warfare 2019. Door een 2XP-token te verdienen en te activeren, kun je voor een beperkte duur dubbele ervaringspunten in multiplayer krijgen. Het 2XP Token-systeem geeft je meer flexibiliteit in het spel door zelf te beslissen wanneer je een boost wilt gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld al je tokens sparen en deze alleen gebruiken tijdens dikke sessies in het weekend wanneer je met vrienden speelt die veel beter zijn dan jou ;)

Deze 2XP-tokens kun je verdienen door het spel te spelen en bepaalde objectives te halen. Wij raden jullie ook aan om eerst de campaign te spelen zodat je al het één en ander unlocked voor de multiplayer. In het schema hieronder zie je welke beloningen je krijgt wanneer je een bepaalde missie hebt gehaald:

MissieBeloning
1. Fog of WarXP Token
2. PiccadillyMP Operator – Throne
3. EmbeddedXP Token
4. Proxy WarMP Operator – Yegor
5. Clean HouseWeapon XP Token
6. Hunting PartyMP Operator – D-Day
7. The EmbassyXP Token
8. Highway Of DeathWeapon XP Token
9. HometownWeapon XP Token
10. The Wolf’s DenMP Operator – Wyatt
11. CaptiveWeapon XP Token
12. Old ComradesMP Operator – Azure
13. Going DarkXP Token
14. Into the FurnaceMP Operator – Bale

De Tokens kunnen worden geactiveerd wanneer je in een Multiplayer-lobby zit te wachten totdat de game begint. Hier kies je welke Double XP Token je wilt gebruiken en hoeveel je er wilt activeren.

Double XP Events

Double XP Events zijn sessies van een bepaalde tijd die meestal in het weekend worden gehouden. Zo was er tijdens het launch weekend een Double XP Events op zondag van 12:00 tot 17:00. Deze events worden random aangekondigd door Activision, maar er zullen ongetwijfeld ook Double XP Weekenden worden aangekondigd. Double XP-evenementen kunnen beperkt zijn tot bepaalde spelmodi.

 

Welke game speel jij het liefst?

View Results

Laden ... Laden ...

Heb je nog wat nodig?

GamesGames

Bol 10-daagse 2020Bol 10-daagse 2020

Voor de grappigste video's en het laatste gamenieuws over FIFA 20, Call of Duty: Modern Warfare, en Battlefield V
Volg ons op facebook