GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Ubisoft onthult meerdere games voor Nintendo Switch

Ubisoft heeft bekend gemaakt meerdere games te releasen voor de  Nintendo Switch.  Zo zijn Just Dance 2017, Rayman  Legends: Definitive Edition en Steep onderdeel van de line-up voor Nintendo Switch op 3 maart 2017.

“Ubisoft brengt Just Dance 2017, Rayman Legends: Definitive Edition en Steep naar de Nintendo Switch. We zijn trots om zo nauw met Nintendo samen te werken rondom deze nieuwe console. Zo kunnen we spelers geweldige games en ervaringen bieden op een apparaat dat dezelfde filosofie hanteert als wijzelf: een focus op toegankelijkheid en het samenbrengen van mensen”,aldus Xavier Poix, Managing Director van Ubisofts Franse studio’s.“Deze drie games zijn slechts het begin. Op een later moment delen we meer over andere projecten voor de Nintendo Switch.

Just Dance 2017 is de eerste Ubisoft-game die samen met de lancering van de console verschijnt op Nintendo Switch. De hit “How Deep Is Your Love” van Calvin Harris & Disciples is een exclusief nummer voor spelers op Nintendo Switch. Nintendo Switch spelers ontvangen drie maanden gratis toegang tot Just Dance Unlimited, de dance-on-demand streamingservice, met meer dan 200 extra’s nummers en toegang tot exclusieve nummers.

>
MENU