GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Ubisoft kondigt samenwerking met Lucasfilm Games aanvoor nieuwe Star Wars-game

Ubisoft heeft vandaag aangekondigd samen met Lucasfilm Games te werken aan een nieuwe, verhaalgedreven, open wereld videogame in de wereld van Star Wars.

Massive Entertainment, Ubisofts veelgeprezen AAA-studio gevestigd in Malmö, Zweden, leidt de ontwikkeling van dit project. De ontwikkeling profiteert van de ervaren, innovatieve talenten van de studio én de cutting-edge technologieën van Massive, waaronder de Snowdrop engine, om zo een baanbrekend Star Wars-avontuur af te leveren.

“Het ongekende Star Wars-universum is een prachtige inspiratiebron voor onze teams”, aldus Yves Guillemot, medeoprichter en CEO van Ubisoft. “Dit is het begin van een langdurige samenwerking met Disney en Lucasfilm Games, en we voelen ons vereerd om samen verder te bouwen aan de geweldige geschiedenis van Lucasfilm en een game te maken waarvan we weten dat Star Wars-fans het geweldig gaan vinden.”

Massive is momenteel actief op zoek naar de beste talenten om mee te werken aan dit baanbrekende project. Geïnteresseerden kunnen solliciteren op open posities via https://www.massive.se/career/.

“In de wereld van Star Wars en daarbuiten, werken we met de beste teams in de industrie om games van wereldklasse te creëren die de grenzen van het medium opzoeken”, aldus Sean Shoptaw, SVP, Disney Games en Interactive Experiences. “Lucasfilm Games en Massive Entertainment kunnen samen iets unieks maken voor onze fans over de gehele wereld.”

Meer informatie over de game en de releasedatum wordt op een later moment gedeeld.

 

 

>
MENU